De acord cu BlackVeil. Daca tu esti PisicaLuNebunu eu is ILoveOnewALuSatan? Sau, mai clar,OnewALuSatan? Stai ca nici eu si nici Onew nu suntem cu mintea prin nori... Dupa FiicaluSatan AmantaluSatan,NevastaluSatan, Satan, SatanFermecatorul si PisicaluSatan, ce mai urmeaza?**laluSatan?
M-am supus deja lui Dumnezeu. Satan e prea mic pentru asa ceva! Doar Dumnezeu merita supunere.
Gata,imi schimb numele in...BlackVeilluiSatan! Trebuie sa aiba si satan un BlackVeil.Nu?
Satan a ramas fara draci. Isi trimite animalele de companie. Trist. Se pare ca e criza si in iad si s-au facut disponibilizari. Poate ai vrea sa angajezi niste parlamentari de la noi, curatatori de cazane pline de smoala...Eeee?
Stai sa ma gandesc.Staaaaaaaaaaaai asa...Acum a aparut si pisica lui? A, da si raspunsul e...NU!
(Te urasc, robot stupid! )
Bun deci avem asa: FiicaLuiSatan...NevastaLuiSatan...SatanFermecatorul acum avem pisicaluisatan maine ce urmeaza javraluisatan?
Vezi sa nu te ineci cu Pu.laLuiSatan. Nu mai manca **** si nu-ti mai dori asa ceva ca poate ti se intampla.
Abramovici1224 întreabă:
Venerabilul întreabă: