Nu eu tin la el ff mult, pentru ca mi-a luat apararea
Doar te-am întrebat, nepoliticoaso. Eu tac, mă auzi că vorbesc?
M-ai văzut cumva că am sărit de pe scaun? Am văzut un reply de la tine adresată acestui utilizator aici. Este băiat, corect? Îl am la ignor după cum observ. Mi-ai stricat şi tu ziua, bravo.
Nu,este de treaba si imi cer scuze personal date te-as jignit*
Nu știu de ce Blue mă are la ignore nici nu o știu dar după cum se comportă, ca un copil, se prea poate să o fii deranjat niște comentarii nevinovate tomai din lipsă de minte.
Eu nu o mai pot da înapoi în ceea ce mă privește.
EE las-o te rog ramani aici esti, sigurul care s-a purtat asa de dragut cu mine si iti multumesc ff mult pentru asta ramaii.......nici nu mai stiu sa scriu
hah, da, nu ti-ai dat seama? e putin cam evident
Şi eu mi-am dat seama... Şi am în lista de ignor contul ăsta nou al său şi ăla vechi. Îşi schimbă numele mai ceva cum îşi schimbă Oana Roman chiloţii după ce a născut.
EL ESTE GREYN!
aka greynocturnis greynovember tot ce vrei
pai nici nu se chinuie sa-si pastreze "identitatea"
plus dramatizatul si toate alea; normal ca el e
De ce să neg? Vroiam să spun asta dar mai întâi eram curios să văd ce spune Maidăn, să văd dacă și-a mai dezvoltat logica. Am rămas dezamăgit.
da-mi un motiv pentru care raspunsurile tale nu sunt o dovada. daca chiar voiai sa nu afle nimeni, te comportai altfel, eventual renuntai la diacritice si la a fi o dramaqueen in ciuda faptului ca esti baiat, nu-i asa, laurentiu? dar asa esti tu, iti place sa fii victima si sa atragi "privirile" tuturor asupra ta macar in mediul virtual, ca parca irl erai timid, am dreptate?
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: