Facem nunta?
Yeeeeeey, de cand astept asta! Pana acum toti iubire mare, dar nimeni nunta
Trebuie sa facem o petrecere a burlacitelor
Swweeety mi-a fost dor de tinee! Yeey. De ce ai lipsit atât?
Am lipsit doar o zi...
O zi jumate!
Asa e?
Ce sa fie?
Tu si ala? Eterny?
Acum sunt Sweeterny. Mwahaha!
Bai nebunule. Suna bine, cred...
Da' cine crezi ca s-o gandit la acest nume fabulos?
Numai el stie...numai el.
Da, probabil stie.
Dar cine crezi tu ca i-o dat sugestia asta de nume?
...cu ce ma lasi sa iti dau in cap? poate iti revii un pic, pari cam ametit, ce ai fumat iar?
Da, vreau sa iti dau cu ceva in cap, eu te-am pus sa alegi cu ce dar vad ca nu vrei. Alege acum : ciocan sau topor? Iar daca alegi acum si doar acum, primesti o lovitura in plus!
Cred ca te-am mai intrebat asta si inainte la ceva asemanator cu ce ai spus acum : cati ani ai? 12? you dickhead
Jerk
Păi...Nu le am cu astea...
Noo!*minte*
Ok. Voi zice ceva drăguț. Ceva provenit din puțul gândirii mele. Mai degrabă o fântână. O fântână fără fund. Sentimentele mele pentru Sweety sunt nemărginite și nu ar avea loc în ceva limitat, mărginit. Ea este ca o pensulă care reușește să îmi coloreze și să îmi mângâie sufletul în același timp. Acum nu mai e. A dispărut undeva...Amintirea acestei ființe dragi este pentru mine ca un strop de culoare pe contrastul veștejit de nonculorile timpurii ale trecutului. Sweety va rămâne veșnic vie și colorată în sufletul meu și va fi în continuare o sursă de lumină pentru inima mea eclipsată de timp și lume. Va rămâne acolo înfiptă adânc în mine ca un boboc de trandafir, care sper cât de curând să înflorească și să își arate splendoarea și mireasma sa mirifică și incomparabilă. Oh, sweety...Mă întreb ce te va face să înflorești mai repede. Căldura primăverii sau căldura sufletului meu?
Sper ca data viitoare să o fac mai bine...
Sweety e a mea deja!
Mintiii
Poate...
Ba nu. nuuuu nu
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: