| syd2 a întrebat:

T/A e o familie care s-a inceput de la Endoryus care a nascut-o pe Daisuki la Conversatii apoi dintr-un fir de par l-a creat pe potato, dupa contactul dintre Potato si Daisuki Endoryus i-a izgonit in cea mai adanca borta numita T/A.
In T/A unicul care putea gandi si avea creier era, de fapt nu era ca nimeni nu are creier big grin. Si iata ca s-a scurs timpul si familia acelor doi s-a largit. Si peste 8000 raspunsuri... Apare un tanar cu haine rosii, ii spunea Dante, care vrajit de ochii lui Daisuki a ramas in cea mai adanca borta, iesind pe la suprafata, a mai cunoscut oameni ca de exemplu Virgilio(Hyouka), Dante indirect dar l-a ademenit la T/A si a fost vrajit si el de perfidele parfumuri ale categoriei. Dante si Virgilio traiau bine cu T/A-ienii pana cand Dante a inteles ca aceasta e doar o vraja si ca trebuie sa-si dechida ochii insa aceasta la costat, Daisuki si-a napustit bersercii T/A, pe Suck si Sleep, care ilterorizase pe Dante mult, si Potato i-a furat straiele rosii a lui Dante si i-a dat niste straie false, sure, care vorbea de ura a tot T/A-ul fata de Dante. Dante aproape murise insa o lumina aparuse, era ratiunea mea (Depress ) care ii luminase drumul lui Dante spre purgatoriu apoi spre rai si apoi spre o noua viata. Dante renascuse si deja nu se lasase vrajit insa bersercii T/A au simtit ceva la Dante cel nou si s-au napustit asupra lui insa Dante ia neutralizat cu puterile pe care le oferise Ariadna(Alexandra). L-a reaintalnit pe Virgilio si pe alti buni oameni, si in viata lui a pasit un inger cu straie aurii pe nume, Ofelia(Kama) si o inteleapta pe nume Atena(Vaporwave) care in fiecare zi ii da sfaturi de viata lui Dante. Dante deja nu mai poarta straiele sale rosii, ele s-au preschimbat in straie albe care arata sfintenia si curatenia lui sufleteasca. Insa oare nu este aceasta o hipnoza a T/A-ului?
V-a placut? Astept pareri si replici.

33 răspunsuri:
| KamaSutra a răspuns (pentru FABULOSUL6000):

phbbbbt
de ce eu?

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru KamaSutra):

Pentru ca esti mereu asa de draguta si amabila cu mine si amuzanta ca un caine la veterinar laughing) cum sa nu te plac?

| KamaSutra a răspuns (pentru FABULOSUL6000):

Ha ha ha
scuze ca n-am ras
foarte simplu