... ok, tu chiar ai talent
sfat : pune mai multi useri in comic....asta era farmecul la comicurile lui cretaker
Asa e, o pun pe bunica-mea.
Stii cum fac? Ii fur ochelarii cu dioptriile de +4, o pun la calculator si ii deschid paint-ul. Apoi o amenint cu cadavrul lui bunicu', care a facut prima parte...
Hmm, au dat astia de un comic bun si vor toti sa fie in el...
In cazul asta, e imposibil sa nu urmez si eu efectul de turma(hmm, turma de paianjeni, exista?) asa ca ma voi prinde de piciorul tau stang fara un motiv anume, voi face fata de paianjen inocent(vezi jumping spider) si te voi ameninta cu taierea piciorului daca nu ajung si eu in partea a treia...Recunoaste, comicul are nevoie de un criminal sadic si nebun...asa ca mine.*uite, chiar acum ma straduiesc sa asasinez robotelul*
Să știi că nu e rău.Nu regret deloc că ți-am acordat acel "da" la preselecții.Fă-mă mândră-n continuare, ai cu ce!
Mânca-ţi-aş plămânii tăi ăia plini dă marijuana, şi partea a treia când o faci?
Stau, ca inca nu am terminat comicul.
Interesant! Sunt curioasă să văd cum a fost primul tău comic *caut prin întrebări * Succes la partea |||
Si eu viau in comic. :O3
Anyway, e foarte tare.Si chiar ai talent.
Bravo!
Mie nu imi plac comicurile! nici ale tale, nici ale nimănui! le cataloghez drept o pierdere de timp!
Cand faci al treilea episod? Incep sa rup butonul de la mouse si cel de refresh...
Emmy_4970 întreabă:
PastilutzaColorata întreabă:
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: