Lăsând gluma la o parte, dacă pot să ajut, ajut. Iar pentru poze va mai fi timp.
Merg să pozez porumbei și columbeni și tot nu o să mor de foame.
P.S. http://www.tpu.ro/......entariile/
Cine a spus ca Bush este unul dintre cei mai importanti oameni din lume? Dintre cei mai cunoscuti poate, in rest cred ca multi s-ar putea lipsi de importanta sa.
Sincer as alege varianta 3), adica probabil ca nu as face nici una nici cealalta. Insa in calitate de reporter as anunta autoritatile, iar daca ei considera ca este necesar sa trimita un elicopter si sa-si bata capul cu Tufa bine, daca nu asta este.
Ooh and btw...Un premiu "pulițăr"ar fi mai important ca niste $ ca i-ai salvat viata?
Poza nu conteaza daca este color sau alb-negru.
Important este sa-mi setez repede aparatul pe autodeclansator, si sa prinda momentul in care salvez viata unuia dintre cei mai importanti oameni din lume.
Astfel, ma aleg si cu premiu Pulitzer si cu satisfactia de a-i salva viata sarmanului om.
Alb negru ca sa-i surprind esenta, inaintea mortii noi ne dezvaluim adevarata personaliate
Il salvez, eventual dupa cateva zile de la dezastru il caut sa facem o poza amandoi.Ganditi-va ce bine suna un titlu in ziar,, This is the hero former President Bush,, tare, nu?
Sa gandim logic...Il salvez.Imi va fi recunoscator.Vom face o sendinta foto in care sa aratam acel moment. Poza alb-negru.Este mai la moda pentru momente de genu asta.
Pai.avand in vedere ca bush a cauzat moartea multor copii femei barbati etc..dealungu timpului.l-as fi rugat sa zica "say terror!" cand faceam poza.
Ti-am spus ca nu ma pricep la feografie totusi...imi iese 10 media anuala...nu cred ca gandeam cand am dat raspunsul
Inteligenta is si eu! Desteptaciunea ma urmareste...dar eu sunt mai rapida decat ea
Daca as vedea o persoana, indiferent cine ar fi ea, nu as mai sta sa fac poze ci as sari in ajutor.
DaciaRomania întreabă: