Cui nu i-ar placea, Countess! Sa te simti liber in zbor, sa vezi planeta cum moare incet dar sigur din vina noastra. Oricum te-ar dobora astia cu rachete imediat de nicio pana nu ramane din tine sau, mai grav, te baga-n laborator sa te dezmembreze sa vada cum poti avea aripi. Asta e, trebuie sa ne punem intrebari despre tot si, sa gasim raspunsuri.
Daca as avea aripi, as fi intr-adevar un inger pe Pamant.
Am visat si visez de foarte multe ori ca zbor, in vis acest zbor ma scapa de o primesjdie mare, iar senzatia pe care mi-o da acesta este indesciptibila...Cred ca asta simt parasutistii, deltaplanistii si altii care de ocupa de acest gen de sport.
Aripi nu! da' zburat da.trebuie ' sa le-ngrijesti tot timpul si daca m-apuca fluturatul din aripi in diferite momente intime?
DA, miar place la nebunie! sa am niste aripi lungi negre sau albe.cu care sa ma deplasez la ce ora din zi si din noapte as vrea...nici nu pot descrie in cuvinte cat de mult as vrea.mereu mam intrebat cum o fi sa zbori ca pasarile in tarile calde si ca avioanele pana la nori! e de nedescris.ai putea vedea atatea lucruri fantastice.intr-un cuvant ar fi suuper.
ByeElly
Eu cred ca toti zburam....in ganduri, in vise...sunt putini cei care n-au incercat zborul.
Da, mi'ar placea sa pot zbura!
Mi'ar placea sa cred ca toate aberatiile noastre se pot indeplini.(o alta aberatie)
Si cei de la Balaceanca isi doresc asta, dar ei au realizat ca nu se poate, insa voi si la varsta asta intrebati asemenea lucruri.
Julyly2089 întreabă: