| CrucifiedCountess a întrebat:

Ti-ar placea sa zbori?(adica sa ai aripi)?

Răspuns Câştigător
| hândel a răspuns:

Cui nu i-ar placea, Countess!hee hee Sa te simti liber in zbor, sa vezi planeta cum moare incet dar sigur din vina noastra. Oricum te-ar dobora astia cu rachete imediat de nicio pana nu ramane din tine sau, mai grav, te baga-n laborator sa te dezmembreze sa vada cum poti avea aripi. Asta e, trebuie sa ne punem intrebari despre tot si, sa gasim raspunsuri. angel angel

23 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Am aripi.

| elena a răspuns:

Daca as avea aripi, as fi intr-adevar un inger pe Pamant.
Am visat si visez de foarte multe ori ca zbor, in vis acest zbor ma scapa de o primesjdie mare, iar senzatia pe care mi-o da acesta este indesciptibila...Cred ca asta simt parasutistii, deltaplanistii si altii care de ocupa de acest gen de sport.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Da.Pacat ca e imposibil happySunt curioasa cum este.big grin

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Deja zbor.

| selef a răspuns:

Da.

| Ben. a răspuns:

Aripi nu! da' zburat da.trebuie ' sa le-ngrijesti tot timpul si daca m-apuca fluturatul din aripi in diferite momente intime?

| Elly4all a răspuns:

DA, miar place la nebunie! sa am niste aripi lungi negre sau albe.cu care sa ma deplasez la ce ora din zi si din noapte as vrea...nici nu pot descrie in cuvinte cat de mult as vrea.mereu mam intrebat cum o fi sa zbori ca pasarile in tarile calde si ca avioanele pana la nori! e de nedescris.ai putea vedea atatea lucruri fantastice.intr-un cuvant ar fi suuper.hee hee
ByehappyElly

Janina
| Janina a răspuns:

Eu vreau sa fiu ca Peter Pan happy

| claudya a răspuns:

Da de ce nu? si inca foarte mult...

| Moneyandfame a răspuns:

Asta e visul oricarui om.Fratii Wright ne-au deschis ochii. happy

| tukhey23 a răspuns:

Da, ar fi interesant...hee hee

| maria4320 a răspuns:

Eu cred ca toti zburam....in ganduri, in vise...sunt putini cei care n-au incercat zborul.

| alina88 a răspuns:

Aia si inca cat miar placeee!

| rox a răspuns:

Da, mi'ar placea sa pot zbura!
Mi'ar placea sa cred ca toate aberatiile noastre se pot indeplini.(o alta aberatie)laughing

| Vyio a răspuns:

Da, mi-ar placea sa zbor. Mi-as lua zborul de acasa in momentul asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, mi-ar place sa am aripihee hee mai ales sa pot zbura peste masini, sa nu mai stau 10 minute la o coada infernala cand vreau sa ajung undeva, sa nu mai stau cateva minute la semafor...:X si bineinteles sa nu mai dau atatia bani pe navetabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daaaaaaaaaaa, mi-ar place, sa zbor cum zboara avionul...deasupra norilor...si sa vezi cat de minusculi suntem...eheeeeee...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna Crucified-Countess! Mi-ar place foarte mult sa zbor dar fara aripi ci pur si simplu sa zbor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uita-te la stirile de la ora 5 sa vezi ca si acolo is multi care cred ca au aripi laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar fi cel mai frumos lucru.stii chiar odata am visat ca zburam...si era atat de real visul incat am crezut ca e pe bunehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, pentru ca nu sunt inger smug(sau pasare) si in plus pentru ca mi-e frica de inaltimi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

| laurentiu_9029 a răspuns:

Si cei de la Balaceanca isi doresc asta, dar ei au realizat ca nu se poate, insa voi si la varsta asta intrebati asemenea lucruri.

Întrebări similare