Me too!
http://ro.wikipedia.org/wiki/Turnul_Combinatului_din_Baia_Mare
De fapt, turnul este foarte adevărat. Este vizibil cam din toate părțile orașului și, din orice direcție ajungi în Baia Mare, prima oară se vede turnul combinatului. Din păcate, umblă o vorbă că turnul este pe punctul de a fi ras de pe fața pământului.
Da eu sunt din baia mare...e adevarat turnul se vede din toate partile orasului...
Http://www.youtube.com/watch?v=ywBUFW78A3U
Uitati si experienta escaladarii unui asemenea turn la mine-n Pitesti. Faina priveliste, se vedea si cand venea o Sageata Albastra de la cativa km departare.
Mai ofticat atata de mult incat o sa-mi fac operatie si pe 5 iulie te detronez :))
http://www.zf.ro/......4593/poze/
Eu stau in baia mare si e turnul conbinatului dar s-a inchis de mult ca polua prea mult.
Si asa si tot aveti un oras cu un grad ridicat de poluare, in top-ul oraselor din Romania Oricum, partea bizara e ca in Romania majoritatea celor mai inalte structuri sunt abandonate/nefolosite.
Era de asteptat sa intervina arabii in Europa cu turnurile lor pana la cer.
Ceva de genul sa ne arate noua ca tot ei o au mai mare pe teritoriul nostru.
Eu stiu! sa ma anunti daca vrei sa vizitezi orasul sau imprejurimile! oricum, noi, nu-i maia cordam atata importanta, ne-am obisnuit cu el cu trecerea anilor, macar si-a facut treaba pentru care a fost construit! s-ar putea sa fie demolat in curand! pa pa!
Da.dar pacat ca nu mai are nici o utilitate!
Probabil ca o sa il demoleze in maxim 2 ani...
Da, intr-adevar in Baia Mare exista acel turn, care avea rolul de a evacua gazele rezultate din industrie si a fost construit asa de inalt, tocmai pentru a reduce gradul de poluare al zonei.
Daca in prezent nu mai are utilitate, posibil ca, va fi demolat, pentru a nu se degrada, prin lipsa de intretinere, care are putea face ca, dupa un timp, sa se prabuseasca.
Au fost comparate constructii cu destinatii diferite, in link-ul dat de tine si cred ca, turnul, de fapt cosul de fum din Baia Mare, neavand caracter turistic, nu va inlesni cresterea vizitatorilor, in locatia respectiva.
Un gand bun si multa sanatate.
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: