NOname
| NOname a întrebat:

Știați că Baia Mare o are mare?
http://i.imgur.com/8T3En.jpg

55 răspunsuri:
| EdiT a răspuns:

No sh*t!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

I iz proud of my country!

neluL
| neluL a răspuns:

...sa nu te mai recunosc big grin

| Musique a răspuns:

Mâine vizitez Baia Mare!

Răspuns utilizator avertizat
| Polaris a răspuns (pentru NOname):

Numai noi putem face un turn de peste 350 de metri și după să ne uităm la el gen "Uăi da' și mișto ni-a ișit".

| IMC90 a răspuns:

Ce-ai fumat?
Nu stiu de unde bagi, da nu m-ating laughing

| MauiNight a răspuns:

De asta ne viziteaza strainele tara, ca o avem mare.

| Aneurysm a răspuns (pentru Polaris):

Crudul adevar, din pacate...

| Chris a răspuns:

De fapt, turnul este foarte adevărat. Este vizibil cam din toate părțile orașului și, din orice direcție ajungi în Baia Mare, prima oară se vede turnul combinatului. Din păcate, umblă o vorbă că turnul este pe punctul de a fi ras de pe fața pământului.

| AlexUkA99 a răspuns:

Da eu sunt din baia mare...e adevarat turnul se vede din toate partile orasului...

| AshWorld a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=ywBUFW78A3U

Uitati si experienta escaladarii unui asemenea turn la mine-n Pitesti. Faina priveliste, se vedea si cand venea o Sageata Albastra de la cativa km departare.

| Ţăpeşu a răspuns:

You should visit Big Bathroom.

| Ctiberiu a răspuns:

Me gusta

| Lexuletz a răspuns:

Nu

| GhostStar a răspuns (pentru AshWorld):

De unde imi suna cunoscut numele tau?

| DaVà a răspuns (pentru GhostStar):

De la acel Prometeu care a furat focul zeilor din Olimp si l-a daruit oamenilor, el fiind supus la chinuri eterne?

| SentimentalConsil a răspuns:

Mai ofticat atata de mult incat o sa-mi fac operatie si pe 5 iulie te detronez :))
http://www.zf.ro/......4593/poze/

| AshWorld a răspuns (pentru DaVà):

Intr-adevar, desi numele e mai degraba de la filmul cu acelasi nume, care se lanseaza pe 8 iunie. E numele unei nave in cazul asta. Sunt fan al francizei Alien.

| Fetitsa123 a răspuns:

Eu stau in baia mare si e turnul conbinatului dar s-a inchis de mult ca polua prea mult.

| AshWorld a răspuns (pentru Fetitsa123):

Si asa si tot aveti un oras cu un grad ridicat de poluare, in top-ul oraselor din Romania laughing Oricum, partea bizara e ca in Romania majoritatea celor mai inalte structuri sunt abandonate/nefolosite.

| MauiNight a răspuns (pentru SentimentalConsil):

Era de asteptat sa intervina arabii in Europa cu turnurile lor pana la cer.
Ceva de genul sa ne arate noua ca tot ei o au mai mare laughing pe teritoriul nostru.

| RS4 a răspuns (pentru wdexwjmwd):

Acest turn nu a fost facut in scop turistic, deci nu are rost comparatia ta! sunt multe alte obiective turistice in Maramures, si crede-ma ca pe timpul sezonului cald sunt multi turisti straini prin partile astea!

| RS4 a răspuns:

Eu stiu! sa ma anunti daca vrei sa vizitezi orasul sau imprejurimile! oricum, noi, nu-i maia cordam atata importanta, ne-am obisnuit cu el cu trecerea anilor, macar si-a facut treaba pentru care a fost construit! s-ar putea sa fie demolat in curand! pa pa!

| Astaeparereamea a răspuns:

Nu-i bai mare

Apache
| Apache a răspuns:

Da.dar pacat ca nu mai are nici o utilitate!
Probabil ca o sa il demoleze in maxim 2 ani...

mariana
| mariana a răspuns:

Da, intr-adevar in Baia Mare exista acel turn, care avea rolul de a evacua gazele rezultate din industrie si a fost construit asa de inalt, tocmai pentru a reduce gradul de poluare al zonei.
Daca in prezent nu mai are utilitate, posibil ca, va fi demolat, pentru a nu se degrada, prin lipsa de intretinere, care are putea face ca, dupa un timp, sa se prabuseasca.
Au fost comparate constructii cu destinatii diferite, in link-ul dat de tine si cred ca, turnul, de fapt cosul de fum din Baia Mare, neavand caracter turistic, nu va inlesni cresterea vizitatorilor, in locatia respectiva.
Un gand bun si multa sanatate.