anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tipurile de colegi pe care îi întâlnești des în liceu.

1) Colegul fără pix - Mereu îți cere un pix pentru că nu are niciodată unul la el, dar nu ți-l returnează. Acest coleg este numit și "colecționarul de pixuri". După ce îi împrumuți un pix, începe să îl bage în gură și îl roade sau îl folosește ca și scărpinătoare.

2) Colegul flămând - Dacă te vede mâncând sigur o să îți ceară să îi dai și lui o gură. De fapt, îți mușcă jumătate din sandwich și îți bea aproape toată sticla de apă/suc.

3) Colegul pârțâitor - Dacă auzi în timpul orelor o fâsâitură înseamnă că cel mai probabil acest coleg și-a pus mâinile la gură și a suflat cu putere producând acel sunet. Doar asta face în timpul orelor când profesorul predă.

4) Colegul pârâcios - Când dai test sau teză și vrei să copiezi trebuie să te ferești de acest coleg. Niciodată nu scrie la teste, rolul lui în clasă este să stea și să urmărească ceilalți colegi care încearcă să copieze și să îi dea raportul profesorului.

5) Colegul lingușitor - Ei bine, este un coleg care fiecare clasă ar trebui să îl dețină. Acesta aduce foarte multe beneficii. Ține ocupat profesoarele din predare pentru că este un maestru în vorbele frumoase.

6) Colegul chiulangiu - Îl vezi din Crăciun în Paște și deține cel mai mare record la absențe. Cu numărul lui de absențe ai putea exmatricula 3 elevi deodată!

7) Colegul tocilar - Nu apucă profesoara să termine întrebarea și acest coleg este deja cu mâna pe sus. De obicei, acest coleg stă singur în bancă, iar când este perioada testelor/tezelor toți doresc să se mute în bancă cu el.

8) Colegul popular - De obicei, popularul școlii este chiar pițiponcul clasei. Sprâncene pensate, brățări colorate din plastic la mână, haine colorate și pantaloni cu tur. Acesta deține cel mai mare număr de like-uri și prieteni pe Facebook.

9) Colega populară - Ca și în cazul colegului popular de mai sus. Poartă bentițe colorate cu fundițe sau bulinuțe. În general, îl întrece pe colegul popular la popularitate pe Facebook și în școală.

10) Colegul drăguț sau colega drăguță - Nu este deloc popular/populară pe Facebook și în școală. Nu are sprâncenele care arată ca și aripile unui vultur care se pregătește să își ia zborul și nici botic de rățușcă ca și în cazul celor populari, dar arată bine.

11) Telefonista clasei - Toată ora stă cu telefonul sub bancă și scrie mesaje. Dacă îi iei telefonul are atacuri de panică. Își ia chiar și telefonul cu ea la W.C.

12) Colegul panicat - Acesta nu vrea să împarte nimic cu ceilalți colegi. Are un fel anume de a se hrăni. În timpul orelor își duce capul sub bancă și mănâncă din geantă fară să fie văzut. Desface pe ascuns pachetele de gumă de mestecat și se ascunde după bancă.

13) Puicuța clasei - Nu stă niciodată singură, ci în grup. Nu ține niciodată cărțile pe masă, doar rujuri sau rimeluri. Nu poți sta cu ferestrele închise în clasă pentru că poartă cu ea sticluțe de ojă pe care le folosește și miros urât.

14) Colegul "gură-de-canal" - Acestui coleg îi miroase urât gura, atunci când deschide gura prima întrebare care îți vine în minte este : "Ce naiba a murit aici?!"

15) DJ-ul clasei - Mereu pune muzică de pe telefon sau de pe alte surse. Abilitatea lui este muzica.

16) Colegul bancar - Fondul clasei, banii pentru burete sau cretă... la el se adună totul. Are mereu mărunțiș atunci când vrei să schimbi banii.

17) Colega care are gagiul cu 6-10 ani mai mare ca ea - Mereu se laudă cu cadourile pe care le primește de la "iubi" ei. Are poză cu el pe telefon, cu mașina lui sau chiar cu câinele lui. Se crede o doamnă pentru că o plimbă cu mașina peste tot și o duce la restaurante. Crede că se potrivesc chiar dacă ea are 15 ani și el peste 20 de ani.

18) Colegul care vorbește peste tine - Când vrei să spui ceva interesant, chiar atunci se trezește una să vorbească peste tine. Este singurul tip de coleg pe care nimeni nu îl suportă.

19) Cocalarul clasei - Ochelari de soare, lanțuri groase de argint la gât și multă șukărime. Îi place Salam, Guță, Ciorbă, Pește și alți maneliști cunoscuți. Mereu vrea să își arate valoarea ascultând manele la greu.

20) Colegul care hibernează mereu - Acest coleg doarme în ore. Îl vezi mereu cu capul pe bancă sau sub bancă.

21) Colega-selfie - Își face cel puțin două poze la fiecare 5 minute când nu se uită profesoara, apoi postează pe Facebook : "Plictiseală mare la ora de matematică".

22) Colegul/Colega care nu se pricepe la ora de sport - Este motivul pentru care toți colegii râd atunci când face tumbe sau sare peste capră. Are maxim media 7 la sport, dar din mila profesorului.

23) Colega care este prietenă cu toți - Stă mereu în brațele unui coleg sau înconjurată de alți băieți. Ea afirmă că are iubit, dar este mereu înconjurată de băieți.

24) Colegul transpirt - Nu poți sta lângă el mai ales când a trecut ora de sport. Are glandele sudoripare foarte dezvoltate. Ciudat este faptul că niciodată nu îl vezi stând singur în bancă.

25) Colega behăitoare - Râsul ei seamănă mai mult ca un sunet de curcă sau de oaie aflată pe moarte.

Voi ce coleg sau colegă de bancă aveți?

21 răspunsuri:
| GroparuVesel a răspuns:

Doi. Cu siguranta doi. E clasa plina...

| Doub a răspuns:

Colega genială- E pur şi simplu perfectă.

| RainmakerX a răspuns:

1 este pur si simplu atat de adevarat!
8, 9,11, 19,21, 22,23 -clasa mea cea "draga"
22 E chiar trist...dar nu cat 11.Adevarul doare intotdeauna.
Colegul meu de banca nu apare pe aceasta lista.Nu vad pe nicaieri colegul care este prietenul tau cel mai bun.

| FemeiaPisică a răspuns (pentru RainmakerX):

Da, poate nu apare colegul tău în lista de mai sus. Este un fel de listă făcută doar după colegii pe care i-am întâlnit eu.
Posibil să fie și colegi care îți sunt cei mai buni prieteni încă din copilărie.

| RainmakerX a răspuns (pentru FemeiaPisică):

Oricum. Cel cu pixurile e pur si simplu genial! Eu credeam ca sunt singurul care intampina asa ceva la scoala laughing

| FemeiaPisică a răspuns (pentru RainmakerX):

Fiecare clasă are acest coleg.
Îmi aduc aminte când m-a scos profesoara la tablă, colegul mi-a luat repede pixul ca să scrie de pe tablă. Normal, profesoara i-a atras atenția și când să îmi dea pixul înapoi a dat cu cotul în geanta lui de tip rucsac și au picat pe jos vreo 6-7 pixuri diferite.

| SergiuBoss11 a răspuns:

1,2,5 era colegul meulaughing.
i-am dat mereu pixuri ca sa mi le poata returna, altfel mi le ciordea si nu le mai primeamsad

| Copac13 a răspuns:

Eu ii cam am pe toti(in afara deo vreo 5)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

rolling on the floor)
Sa nu uitam de cuplul clasei si de aia care dorm la ore.

| SabinaQueen a răspuns (pentru anonim_4396):

Cuplul clasei...
Dezgustator!

| anonim_4396 explică (pentru SabinaQueen):

I don't want to see Mie imi spui.
Bine ca la mine s-au despartit.
Fix la sfarsitul anului straight face.
Cat am indurat eu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu stau cu capra.slaba inalta si rade behait.balena e mai in spate.

| doreal a răspuns:

Eu sunt
1
20 si 22

Stau cu o colega pe care nu ai descris-o. O fata care nici nu stie pe ce continent suntem, fura de la colegi si minte. Colega de banca perfecta laughing.

Răspuns utilizator avertizat
| SabinaQueen a răspuns:

Eu ii am cam pe toti(in afara de vreo 3-4 tipuri)

| Cristinaaa57 a răspuns:

Ok...,...wtf

| BogdanDediu a răspuns:

Cred ca 25 e colega mea de banca!

| implant a răspuns:

presupunand ca am coleg/a de banca

| Suntbaiat123456789 a răspuns:

În clasa mea se încadrează toate cele 25 de tipuri de colegi.

| CriminălBadBoy a răspuns:

Ma regasesc la 1, 6, 8, 20. Ce vremuri ba...