| suităr a întrebat:

Știrile T/A.Oke

Ştire 17 IULIE 2014 : O fată a declarat că Marian Distrugătorul îi face avansuri.Fata a fost ținta unui abuz sexual şi ţinută prizonieră într-o cameră din casa acestuia.
Acum,corespondentul nostru MissDarkness,îi va pune niște intrebări:

-Deci,Queen,ce s-a intâmplat mai exact?
-Bă sincer nu știu,se bătea cu Pendek pe mine și știu c-o țipat ca un retardat ce e,după m-am trezit cu un scaun in cap.
-Lol Marian e retardat
-LOL ȘTIU,NU *HIGH FIVE*
Mulțumim.

Incepând de la a găina și terminând cu mâncatul suferințelor dușmanilor pe pâine, PreasfintitulShooty anunță poliția că răspunsul i-a fost furat. Dacă observați un salam umblător pls sunați la 112.

Conform traficului de poze intre Pendek,Blamely și Queen,mai multe poze ale userilor au fost publicate.
Acum vom face o reconstituire.
Q: deci na'vă poză cu Președinta.
P:...e urâtă BĂ
B:... ștrudel.
P: ce Blam?
B: ȘTRUDEL AM ZIS

Smaili se intoarce, cu tot cu Percy și cartofii lui Bless.

Marean112 a descoperit anime-urile ecchi și iși caută o femeie disponibilă pentru fanteziile lui.Sunați la 6969mareanîiobsedat.

Vă mulțumim.

kpa

12 răspunsuri:
| LordBolton a răspuns:

Domnisoara presedinta suitland ordinul stie despre denigrarea mea aici si peste cateva zile o sa ajungeti legata de un stalp legata la ochi in fata tribunaluli popurului

*modul ordinul of* ba : )) asa ma promovezi tu? nu sunt atat de violent *sparge un carniu cu mana stanga* sunt mult mai violent dar nu cu crina *decat daca nu imi iau pastilele* dar sa nu vorbim despre mine, strudel rolling on the floor

| LordBolton a răspuns:

"Marean112 a descoperit anime-urile ecchi și iși caută o femeie disponibilă pentru fanteziile lui.Sunați la 6969mareanîiobsedat."

LOLZ rolling on the floor))))))))))))

ce imaginatie bogata ai.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sper sa nu te deranjeze ca am dat televizorul pe mut cat au fost stirile.

| SmileyesotulmeusecretLOL a răspuns:

Yay
mă întorc. acum cu percy după mine.
percy jackson iubi meu. urmează știrile mondene

| Fernando9Torres a răspuns:

Sa vine Dan.D sa prezinte el!

| suităr explică (pentru Fernando9Torres):

*deget ridicat*
o nu, nu nu nu.Eu le fac, eu le prezint.Nu-mi impart salariul.Și nici nu-s plătită.

| XQueenX a răspuns:

... Wtf.

| suităr explică (pentru XQueenX):

Nu-i așa?

| LordBolton a răspuns (pentru XQueenX):

Eu nu as face asta Queen, sunt gentil cu femeile sa stii. : )