ce ochi dulci
ce buze apetisante
ce freză, ai toți dinții în gură și corpu ăla lucrat la sală, oh ce frumusețe. cine te-a mințit că ești urât?
da, și eu cred. nu-i asculta, niște invidioși.
Incearca sa te uiti in oglinda. Daca nu ti se pare ca ai vazut un thriller psihologic esti ok.
Ph, naspa. In fine. Daca raspunsul este da la urmatoarele intrebari, nu ai nevoie de absolut nicio modificare:
1) Ai BMW? (nu conteaza, fetele nu fac diferenta dintre un 2800CS si un seria 7, BMW sa scrie pe el.)
2) Cand esti trist si vrei sa-ti aprinzi o tigara, o aprinzi cu o bancnota de 500 de E, ca bajetii?
3) Cand faceai shu-shu in parc ca bajetii, cineva a crezut ca s-a spart un hidrant?
Repet, daca raspunsul la cele 3 intrebari este "DA", atunci nu e nevoie de nimic in plus. Esti un magnet pentru fete.
Esti foarte frumos am borat de ciuda de 8 ori in oglinda azi. Ma simt atat de gol.;-;
Rudele tale indepartate sunt oarbe
Da sunt eu invidos pe tine ca nu sunt si eu sexy si chipes ca tine, dar rudele tale sunt si ele frumoase ca tine?
Bă tu nu ai nevoie de operații estetice, tu ai nevoie de o față nouă, fața actuală nu poate fi reparată numai la pompe funebre.
DaciaRomania întreabă: