@gresitaEintrebarea: Esti un cersetor de prima clasa, de aceea mi s-a facut mila de tine si iti trantesc o funda drept in nas, om insistent ca tine nu am vazut
Ia-ti fundoaca si lasa-ma sa respir, nu am putut sa dorm din cauza ta
Nu mi-a adus luna de pe cer pe care o astept de multisor! Credeam ca, daca acolo la pol este 6 luni noapte, o poate lua mai usor!
Ca in fiecare an, n-am primit o felicitare de sarbatori din partea familiei Dursley. Dar nici nu astept!
Aaa...mosul? Eee...toata lumea stie ca-s mai multi!
Nu am primit blugi gri skinny care mi doream si dulciuri mai multe (am primit ogramada si tot nu ma satur).
Ursulika, ce ai facut bunut azi de papa?
Sarmale a făcut sint sigur.
N-am primit un ceas care imi place mie mult si un suport pentru laptop, sa nu-mi mai incinga picioarele!
Nu sint bani nu ti a zis?
Pai nu am primit:
Un laptop
Un telefon
O camera foto
O camera video
Extensii
Dar am primit O pisicuta si multe :*
Craciun Fericit
Salut!
Păi, știi, nu am primit acel pui de labrador pe care mi-l doresc atât de mult. Nu am primit telefonul la care încă visez, nici camera performantă, nici laptopul ce-l cer de atâta amar de vreme. Nu am primit o lenjerie de pat în culori pastelate, nici măcar viu colorată și nici parfumul ăla scump nu a ajuns in firavele-mi mâini. Eh, dar vezi... în timp ce unii zic "vreau d-aia și d-aia", eu zic lasă, că vin ele bre. Sărbători fericite!
Numai bine!
Pumpkin Pie
Telefon.ma rog am primit banii pentru el dar nu e la fel. Si nici catel n-am primit:-s
Nu am primit inca rezultatul testului ADN facut mie si acelui ingeras din bratele tale.
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: