Mori singur cu sobolani in pod.
Iti vei descoperii talentul de mim(am scris bine?) in cativa ani de acum.
Vei devenii cel mai cunoscut mim din lume peste 20 de ani.
Baga pufuletii in plasa din colt si cara-te de aici.
Da... Ii fain cu pufuleti... Aveam o punga plina cu pufuleti, si un coleg de al nostru ii adora!
Pai mori singur, peste cateva luni iti gasesti iubirea, peste 3 ani te insori cu ea, si cu 5 ani inainte sa mori, moare ea.
De fapt, aduceti 2. ca daca ma pun pe mine pe rug, si tu tot acolo ajungi, si ca sa fie corect, in aceeasi zi.
D-d-de ce-ce?
Eu voiam un rug ca sa facem mancare la el, tu la ce te gandeai?
De ce nu a postat tot ce am scris... Iti trimit un mesaj! >
Daca faceti o vraja sa fie afara 20 grade sau nu, sa ploua , deci daca faceti asta... faceti un cartof fericit
Poftim si tie
https://ecomami.files.wordpress.com/2011/04/pufuleti.jpg
Pai, te casatoresti la 25 cu un foto-model, ai 3 copiii, 2 fete si 1 baiat, mori la 50 intr-un accident de masina. sotia nu se racasatoreste, copiii cresc, fetele devin cantarete iar baiatul avocat.
Te mariti la 23 cu un medic(dupa facultate devine medic dar tu esti cu el dinainte), ai 2 fete gemene cand ai 25, o sa fi educatoare, traiesti bine, nu prea multe boli, si mori la 97 de ani, sotul murind cand tu ai avea 96.
Faci facultatea de ce vrei tu(nu stiu la ce vrei sa dai la facultate), te mariti la 27, ai 3 baieti, te muti din tara cand baietii sunt destul de mari, iti merge totul bine, tu si sotul muriti amandoi la 78, in accident de masina(erati in drum spre copiii cand s-a bagat un dobitoc cu masina intra voastra)
monicaaa17 întreabă:
Geanin întreabă:
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: