regis
| regis a întrebat:

Tocmai am auzit o stire bomba:
http://www.ziare.com/......eo-1000998
Ziarele sustin ca in final a si castigat procesul. Dar daca s-a dat singur in judecata, cine a pierdut acel proces?

Răspuns Câştigător
| hominid dreak a răspuns:

Ar trebui ca pe cel gasit vinovat sa-l fi bagat direct la puscarie.

7 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

Waw asa ceva nu am mai intalnit! si eu sunt din Gorj insa nu am auzit ce acest caz(stiu unde este Saulesti)! Am auzit de un caz asemanator(nu stiu exact din ce regiune a tarii) in care un om a visat ca Dumnezeu ii va da in anul ''x'' numai noroc, va avea bani, femei, etc! barbatul a asteptat cu nerabdare anul respectiv si cand a vazut barbatul ca nu s-a implinit visul sau a hotarah sa-l de in judecata pe Dumnezeu! ati auzit de acest caz?

| cretzufinish a răspuns:

Mare-i gradina Domnului laughing

| georgesur a răspuns:

Da, au aratat si ieri la Tv. Biat "destept", care "stie sa se descurce"... a dat in judecata de pe un nume+un prenume pe unul cu acelasi nume+al doilea prenume.
Cum judecatorii nostri "sunt supra ocupati, supra obositi, supra stresati si ...prost platiti" au "muscat" din plin.

| roxyrocks a răspuns:

Foarte tarelaughinglaughingsaracul nu. i mai ajungeau banii ca sa mai cumpere o masina mai scumparolling on the floorrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte ciudata aceasta stire! Am ramas surprinsa! Dar totusi, romanii ar face orice pentru mai multi bani, trebuie sa recunoastem din pacate. Nu cred ca exista un raspuns la intrebarea "Cine a pierdut", dar merci oricum de informatie.
Toate bune happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, am citit in gazeta de sud.
Daca el era cel care acuza, dar si victima, atunci cel/cei care castiga sunt avocatii si judecatori (bani, la greu).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, am citit in gazeta de sud.
Daca el era cel care acuza, dar si victima, atunci cel/cei care castiga sunt avocatii si judecatori (bani, la greu).