I-am raspuns lui Mad, citeste de acolo
Daca dai cu picioarele in sticle esti decorata, si ce tot ne trimiti la dracu'n carti cu Mad? Glumesc Sper ca acume esti bine, insanatosire grabnica
)
Sunt si mersi
Tocmai am fost eliberat pentru viol caut alta victima sa stau pe racoare pe caldura asta
Uita-te la raspunsul dat lui Mad
Bine fac, am scapat de turismul ecumenic pe ziua de azi... Doamne ajuta! (Am fost iar si la piscina...azi am vazut din nou ca lumea este intr-un proces continuu de tampire)
Aleluia! (Stiu, e greu sa vezi asa ceva )
Daca te referi la turism ecumenic, sa stii ca azi a fost okay.
Daca te referi la prostia pe care am vazut-o azi la unii atunci nu este greu ci frustrant.
Ma refeream la prostie, dar e chiar aiurea, sa vezi ca li se inmultesc 'armata'
E trist...atat de multa prostie oriunde te-ai uita.
Da sunt bine, doar sunt Karima deci trebuie sa fiu bine
Da eu sunt bine deocamdată, mi-e milă de oamenii viitori, că în câteva zeci sau miliarde de ani cică o să să umfle soarele că şi-a consumat toate gazele şi cică o să să facă de 100 de ori mai mare şi o să ne pârjolească
Săracii oameni, de fapt Săraca omenire.
Tu ce mai faci?
Auzi, in cateva miliarde de ani nu mai suntem pe aici, deci de ce te agiti pe degeaba pentru altii
stau si mananc inghetata
))))
Păi o sa mă facă robotizat dela cu creier conectat la priză ca să-mi supraîncarce neuronii să numai moară niciodată, o să fiu un computer ca ăla de la tinerii titani şi nu vreau sa mor ars.
)))
Şi cum te-ai tăiat? În sticlă, în cioburi mai exact? Scuză-mă că-s aşa energic da-s băgat în priză, scriu automat/manual
Era o sticla de bautura, dar era sparta, si nu stiu ce dracu am vrut sa fac, am alunecat, si direct cu piciorul in sticla ceva gen http://imgur.com/gallery/YMikQ, doar ca pe al meu e mai joc
e ok :)) te scoatem noi cumva din priza :))
Aa, deci te-ai tăiat în cioburi? Uite ce să faci ca să nu se umfle : https://www.youtube.com/watch?v=Sz68AeDXgh8
Mă scoţi din priză? =))
Nu imi trebuia sa vad asa ceva
În 10 minute ai făcut 32 de comentarii, de fapt 7 minute .
Si e de rau?
Am visat aseară că eram astronaut şi respiram în spaţiu fără castronul ăla care şi-l pun astronauţi pe cap, am visat că ajunsesem "înotând" să aselenizez soarele, era destul de căld şi când m-am trezit era dimineaţă, păcat
Ar trebui sa incepi sa scrii o carte cu visuriile tale daca nu, spunemile mie, le adaug la povestiile mele
Am fost in padure, am alunecat, am ajuns cu piciorul intr-o sticla, am primit 5 stitches(nu stiu cum le spuneti voi)
Damn...
Copci le zicem noi
Las ca nu-i nimic, sunt obisnuita
suna a ceva de mancare, deci o sa raman la varianta in engleza care are mai mult sens pentru mine
Sunt roman si mi se pare ciudat cum suna...dar, mda
Vorbesti cu Karima, normal ca sunt bine...
De unde stii!?
Se simte mirosul de bautura
Pai, am fost in padure, am alunecat, am ajuns cu piciorul in sticla, am ajuns la urgente si am primit 5 stitches(sau copci dupa cum mi-a zis Mad ca li se spune dar suna a mancare asa ca )
Stiu asa-i?! cea mai tare zi ever.
Iti doresc sa ai parte doar de astfel de zile.
Have a bad day sweet girl.
Multumesc.
You too sir, you too!(again, you are a 'him' right? )
De ce ca neaparat si-a rupt ceva?
Pentru ca e vorba de Karima aici, sigur si-a rupt ceva
Nu mi-am rupt nimic, vezi ca am raspuns la cineva
Wladutz întreabă:
DaciaRomania întreabă: