COMENTEZ! Nu-ti trtebuie top 5.mergi la D/S.acolo gasesti mix-tet cu toate intrebarile din lume...
Eo cred ca fiecare are parerea lui eu sincer habar n'am ce e aia T/A D/S sunt nou la TPU si incerc sa aflu multe chestii dar intrebari puse unde nu isi au rostu e cam jenant si penibil.
Bye bye.
COMENTEZ : La comics, comicurile nu sunt apreciate pentru ca : "Cine imi zice un banc ii dau fundita loz! ", " Ce parere aveti de poza asta? Arat bine, am 60 KG si 1.20 ".
So, GET A LIFE!
Comentez...
La "Jocuri PC/Online" este si Metin inclus deoarece este un joc
Ce ai cu categoria "Dragoste si sex"? Cine ti-a spus ca toate intrebarile sunt stupide? Trebuie sa-i informam si pe alti in legatura ce nu stiu despre dragoste sau sex.
La categoria "Totul despre TPU" nu crezi ca are legatura pentru ca este inregistrat un nou membru in comunitatea noastra? Unde vroiai sa posteze intrebarea? In Trivia/Amuzante?
Ai cam multe greseli.
Pa-pa.
Intrebari fara noima gasesti la utilizatorul PeVladutzIldoareInDegetulMic.
:]]] pai normal ca la categoria " Jocuri PC/online " sunt intrebari despre jocuri, oare nu e putin logik? de ce s'ar mai fi facut acea categorie daca nu ar fi fost intrebari referitoare la jocuri Dmn . Sh e adv ca la dragoste sh sex sunt de toate :]] ptk e cea mai citita categorie dar. eeh... unii au nevoie de ochelari :X ♥
oanecorleone întreabă: