Nu i-am numarat, dar sigur primul e Solcanu, el viseaza la o rochita roz cu funde mooov. La naiba!
Unul dintr-o suta(baieti), sunt sigura ca s-a imbracat (probat) cu o rochie de mireasaBaietii se gandesc, cum sa scape mai repede de dat jos rochia de mireasa, fiind mai greu(din cauza materialului prea mult)
Eu nu am visat si nici nu vreau sa visez imi ocup mintea cu alte ganduri mai interesante. Oricum, nu stiu cat de bine o sa arat pe la varsta de 35 de ani in rochie de mireasa.Deci mai bine nu ma gandesc.
pa, pa.
Toti se gandesc si se umfla in pene ca in acea zi isi vor trece in proprietate o comoara! Multi constata insa ca s-au ales doar cu o bijuterie fara valoare!
Sa fi visat, inainte de a fi insurat, la ziua cind voi imbraca rochia de mireasa?!? Nu mi-a trecut niciodata asa ceva prin minte.))
La acea zi m-am gindit de multe ori. Poate nu ca o fata, dar de multe ori imi imaginam cam cum va fi. Si a fost cu totul altfel decit mi-am imaginat eu!
Nici unul.Madia,se intampla si asa la aia care sunt pe invers.Nu rade ca ai pus-o daca te "insori" cu un astfel de personaj.
Madia, viata nu e numai shopping si barfeli. Ce faci cu el in pat, stai la barfa?
@ hominid dreak, daca o sa dau peste unul din ala, cred ca o sa fie fain. Mergem amandoi la shopping, la salon :X . O sa barfim baietii, etc. O sa fie fun.
Cred ca nici candsunt mici nu prea gandesc la insuratoare(baietii) dar cand ajung la varsta potrivita le place sa mai copilareasca.
@madia estie bestial(a)!
Ma refeream la ziua in care se vor insura.
Deci nu mai pot de ras, multumesc pentru observatie!
DaciaRomania întreabă: