| Athée a întrebat:

TPU, ca si fata, cum poti cere un baiat in casatorie? ( intreb din pura curiozitate ). Va rog raspunsuri cat mai nebune si hazlii.
Multumesc.

Răspuns Câştigător
| LเttlєNєкo a răspuns:

Gandeste-te care e lucrul lui preferat!
Daca ii place pizza poti sa ii cumperi una si sa scrii pe cutie: Vrei sa te mariti cu mine?
Sau poti angaja un avion mic (ca alea de pe plaja cu reclame) care sa vina pe laga voi cu mesajul...
Sau... poti sa iti scrii pe burta mesajul si sa ai pe tine cea mai sexi lenjerie si un halat. Atunci cand intra in camera sa iti dai jos halatul sa ii arati mesajul.

11 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Bă,mărită-te cu mine!

| Furculingură a răspuns:

Îi dai o tigaie Dry Cooker în cap şi îi spui :
" Mărită-te cu mine că te omor! "

| suităr a răspuns:

Păi..pe T/A sau in realitate? laughing

| 六兆年と一夜物語 a răspuns:

Păi la mine unul s-a lăsat pe vine şi mă ţinea de picioare oarecum apoi a zis direct: "Te căsătoreşti cu mine?"... deci fi direct!

| Fridăm a răspuns:

Redecorezi locul vostru preferat, aşa: faci să fie întuneric, pui nişte lumânări (preferabil cu miros de spray de muşte), nişte petale de trandafiri, bla bla bla, îl duci acolo şi îi şopteşti tandru: trebuie să îţi spun ceva...*acum ţipi*...sunt însărcinatăăă!

| Neverwas a răspuns:

Ba, tu vezi cum areti? Daca nu te mariti cu mine, n-o sa te mai ceara nimeni!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba traiti-ar ma'ta! Vrei s-o punem de-o casatoreala?

| SmileyesotulmeusecretLOL a răspuns:

Eu am facut-o! Pur si simplu ii zici: "Ummm... vrei sa te casatoresti cu mine?". Intr-un fel sunt logodita desi fac 11 ani anul asta laughing

| Theo293 a răspuns:

laughing Il duci in cel mai romantic loc, ii cumperi un buchet mare de trandafiri rosii si un inel cu diamante si te pui in genunchi in fata lui. Aiurea, dar asa as face eu. big grin