Tot n-ai înţeles NIMIC!
Pe aici, pe site, au fost ZECI de fete din-astea şi la oricare îi spui să NU o facă, NU te va asculta...
Şi, NU i-am spus ce să ia "ca sa il omoare", ci i-am zis ce să-i SPUNĂ medicului ginecolog ( fiind mai multe tipuri de avort ).
Nici eu NU pot să înţeleg cum sunt unele mame în stare să-şi omoare propriul copil şi am 42 de ani ( atunci de tine ce să mai vorbim )...
Şi, CRED că NU voi înţelege NICIODATĂ!
După părerea mea, unde mănâncă o persoană, mănâncă şi două; iar cu ce se îmbracă un copil, se îmbracă şi doi.
NU spun că e uşor să creşti singur un copil, DAR şi eu mi-am crescut SINGUR băiatul timp de 12 ani ( şi mai am ) şi n-am "murit" - deci, se POATE!
Aşa că NU ţi-ai găsit persoana potrivită căreia să-i faci "morală"!
Toate cele bune.
Daca vrei, am eu o prietena.Ii zice Moartea.Coasa ei epileaza orice.Pe deasupra, mai e si magica si a rupt toporul lui Thor de cateva ori...
1. Am inteles mai multe decat crezi
2. Nu ai de unde sa stii ca niciuna nu o sa asculte. Merita sa incerci. Nu sa ii zici ce sa faca sa il omoare
3. I-ai zis EXACT ce pastile sa ia.
4. Oricum vorbim degeaba acum. Poate femeia aia a si luat deja pastilele de care i-ai zis.
El vrea raspunsuri amuzante, de aceea intrebarea este la Trivia/Amuzante...○
N-ai fost ATENTĂ!
A postat GREŞIT la "Dragoste & Sex" şi, deoarece întrebarea era pusă la MIŞTO, i-am mutat-o la "Trivia/Amuzante".
Toate cele bune.
DaciaRomania întreabă: