| Or1Ginal a întrebat:

TPU. Cu ce se epileaza parul pubian? happy ca i-am dat si cu toporul si nu mere sad. Dau funda straight face

39 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns (pentru anonim_4396):

Tot n-ai înţeles NIMIC!

Pe aici, pe site, au fost ZECI de fete din-astea şi la oricare îi spui să NU o facă, NU te va asculta...

Şi, NU i-am spus ce să ia "ca sa il omoare", ci i-am zis ce să-i SPUNĂ medicului ginecolog ( fiind mai multe tipuri de avort ).

Nici eu NU pot să înţeleg cum sunt unele mame în stare să-şi omoare propriul copil şi am 42 de ani ( atunci de tine ce să mai vorbim )...

Şi, CRED că NU voi înţelege NICIODATĂ!

După părerea mea, unde mănâncă o persoană, mănâncă şi două; iar cu ce se îmbracă un copil, se îmbracă şi doi.

NU spun că e uşor să creşti singur un copil, DAR şi eu mi-am crescut SINGUR băiatul timp de 12 ani ( şi mai am ) şi n-am "murit" - deci, se POATE!

Aşa că NU ţi-ai găsit persoana potrivită căreia să-i faci "morală"!

Toate cele bune.

| GroparuVesel a răspuns:

Daca vrei, am eu o prietena.Ii zice Moartea.Coasa ei epileaza orice.Pe deasupra, mai e si magica si a rupt toporul lui Thor de cateva ori...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru bursuc001):

1. Am inteles mai multe decat crezi
2. Nu ai de unde sa stii ca niciuna nu o sa asculte. Merita sa incerci. Nu sa ii zici ce sa faca sa il omoare
3. I-ai zis EXACT ce pastile sa ia.
4. Oricum vorbim degeaba acum. Poate femeia aia a si luat deja pastilele de care i-ai zis.

| JustMusic a răspuns:

Incearca cu ferastraul electric.

| Raeste a răspuns:

Cu sacurea

| Different69 a răspuns:

Cu masina de tuns iarba happy

| Florinaa14 a răspuns (pentru bursuc001):

El vrea raspunsuri amuzante, de aceea intrebarea este la Trivia/Amuzante...○

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns (pentru Florinaa14):

N-ai fost ATENTĂ!

A postat GREŞIT la "Dragoste & Sex" şi, deoarece întrebarea era pusă la MIŞTO, i-am mutat-o la "Trivia/Amuzante".

Toate cele bune.

| val18 a răspuns:

Ai incercat cu masina de tuns iarba?

Întrebări similare