anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU, eu innebunesc. I don't want to see Nu mai inteleg nimic! Vad numai 69, si vb foarte serios! ma uit sa vad cat exp mi-a dat dupa ce l-am batut pe ala: 69. Am facut lv 69 pe un joc, si imi da un plus astfel incat acum am 1696 HP. Mana pe care o am cand ma uit la ea dupa ce folosesc cv skilluri: 69. m-am trezit azi la ora 06:09. Ma uit la nr de enmatriculare la o masina: B 69 JKI. I don't want to see CE E ASTA?!?! Vorbesc foarte serios... Schimb astazi de pe canal pe canal, gasesc un canal cu... unele care fac pozitia 69. Cand am intrat pe TPU azi sa pun aceasta intrebare vad acolo: 69 de intrebari la care nu ai raspuns! Ce stapanu inelelor se intampla cu mine? mai am putin si turbez I don't want to see sunt blestemat? Ma uit in portofel am o hartie de 50, 3 de 5 si inca 4 de 1. Daca le aduni: 69! Nu mai suport, va spun sincer ca vorbesc foarte serios! Ma urmareste numarul asta peste tot! Imi ies din minti! Am facut azi o parte din tema la mate, si dau de un exercitiu cu o fractie: 138 pe 2. daca imparti, iti da 69. straight face deci asta e chiar culmea! Nu mai suport! pe zi ce trece vad numarul asta din ce in ce mai mult. Se intampla chestia asta de vreo 2-3 zile, si deja nu mai pot. Va rog spuneti-mi ce se intampla sad O spun din nou: vorbesc foarte serios, nu glumesc deloc. si nu are cum sa fie coincidenta! sad sunt blestemat? ce se intampla?

6 răspunsuri:
| RockNbeer a răspuns:

Ai grija sa nu faci un test pentru IQ

| anonim_4396 explică (pentru RockNbeer):

rolling on the floor Buna asta...

| CosminC86 a răspuns:

Daca o sa castigi 69 de milioane de euro la loterie, atunci mai esti blestemat?hee hee

| anonim_4396 explică (pentru CosminC86):

laughing)) Probabil ca nu, dar chiar m-am saturat de nr asta!

| McQueen_Humphrey_1980 a răspuns:

E ca in filmul cu nr. 23, doar ca la tine e 69, si plus ca si mie mi se intampla asta.
nu prea ai cum sa scapi numarul care te urmareste, dar poate insemna ca este nr. tau norocos, sau daca te enerveaza asa de mult poti sa incerci sa il ingnori sau sa nu te mai gandesti la elwinking *thinking*