Foarte tarenumai ca in Romania cred ca nu o sa gasim niciodata o persoana precum,, serious-user,,
Bravos,prostovane!
PS:Majoritatea literelor aparțin lui Caragiale, eu doar le-am „mixat".
@Kayner:
Pot să sar peste faptul că nu mi-ai acordat mie funda binemeritată,dar faptul că aproape îmi arunci în față tot ce nu crezi despre mine,de la anime-uri și jocuri autohtone la plagiere,ei bine asta mă deranjează.
Începând cu începutul,anime-urile și jocurile despre care vorbești sunt insignifiante,și ai o oarecare dreptate,nu am putut să mă dedic acestor lucruri întrucât am avut o viață reală de trăit,care mă ține destul de ocupat.
Cât despre partea cu plagiatul,singurul lucru insinuat de mine a fost că te plagiezi singur,nu că ai plagia pe altcineva.În caz că greșesc,sincere scuze.
Și totuși venind vorba de @Cretaker,la început îmi lăsase o impresie bună,ideile mi se păreau ok, iar grafica de asemenea. Până când mi-am dat seama că „inspiratul" acela era aproape plagiere, însăși seria „TPU: The Movie" fiind un mare Scott Pilgrim vs The World remake.Ca să nu mai vorbesc de alte comicuri, copiate de asemenea.Deci,în concluzie,te plagiezi pe tine, care ai plagiat mai demult. Sfârșit.
P.S.: Singurele animeuri la care mă uitam erau Songoku și Inuyasha, dar și asta până la 8-9 ani.Cât despre jocuri...ei bine amice, află că viața reală oferă mult mai multă adrenalină decât un joc dintr-o cutie de metal.
)))))))) ce tare...Te rugam sa verifici enuntul pe care l-ai scris si sa elimini majusculele care nu sunt necesare! Iti reamintim ca majuscula (litera mare), nu se foloseste decat pentru prima litera din propozitie, pentru numele proprii si acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA).
Mama,daca comicul nu era bun, nu-mi pierdeam 4 minute sa-l citesc! Chiar sunt nerabdatoare sa vad si partea a 2-a.
Stimate Kayner,
O spun in numele ale mai multor useri dar termina cu comicurile acestea de doi lei.Ce? Crezi ca tu nu iei ban pentru chestia asta? Intr-adevar am si ras(*se balangane->asta chiar "fu" misto ), dar in rest...fratele meu, dupa cum mama lui Iustinel a facut o teorie care cine stie cand sau nu a ne ajuta.Ei bine eu iti recomand! Deci inca odata termina cu comicurile estea ca Mufla nu si-a luat un ban(sau si-a luat ca mai era un Mufla) si nici Sconcis...
Sper ca te-am ajutat
Foarte misto comicul(app. poate ca eu sunt tipul misterios(mai degraba tipa ))
@NoChanceForUs
Copy-paste is made to ruin every last bit of originality
Anything you say can and will be used against you
,,Stimabile'' utilizator sau utilizatoare (desi ma indoiesc ca ar fi o utilizatoare din moment ce ,,There are No Girls on the Internet''.Inafara de faza cu geamul care trebuia sa fie o parodie mai discreta nu vad sa fi copiat ceva EXACT ca in TPU the movie.Cat despre efecte,what can i say?Sunt inspirate si de la cretaker ,dar mai mult de la yu yu hakusho si dragon ball,dar intram in aria anime despre care nu cred ca ai prea auzit.Daca ar fi sa o luam asa si seria de jocuri Assasin's creed copiaza prince of persia.Insa,nu e asa.Imprumuta elemente care au mai aparut in sute si mii de jocuri(dar intram in aria de gaming despre care iar cred ca nu ai auzit).Apropo de asta,la altii useri tot cu comic-uri d'astea ,,minunate'' nu cred ca ai avut ceva de spus.Daca vrei sa acuzi pe cineva de plagiere locul potrivit e aici http://tudorrrr.tumblr.com/ sau in ,,intrebarile'' utlizitatorilor care isi insusesc comic-urile altora.Contul?Pai stai sa ne gandim,poate am avut un cont ce a primit ban sau poate mi-am uitat parola unui cont pe care-l aveam de 2 ani sa spunem.Daca ai putea sa numai faci pe detectivul ar fi perfect!Apreciez ca nu esti unul din ,,funda-zombies'' de aici de pe site.Insa hai sa nu facem afirmatii nefondate.
PS:Cu privire la ,,intrebarea'' pe care am pus-o la categoria trivia/amuzante si la comentariul dat de tine toc acolo,sa sti ca toti am citit Caragiale.Cat despre ,,mixat'' hai sa te ,,mixez'' si eu pe ,,dumneata''...
Soo,whats up,ma rasta?
@Skittles
N-am zis ca respectivii useri au luat ban.Dar se pare ca cineva nu poate face diferenta dintre realitate si fictiune...
Apropo,cel putin eu nu pun intrebari fara nici un sens despre,,bah hurrdurr-escule,cine mi-a furat zaharu pe care am dat toata alocatia?''(chiar te rog, cand te mai plictisesti sa mai dai comentarii lungi, nu sa scrii un text fara nici o logica despre zaharu lu tanti Mita de la 3)Cred totusi ca nu prea ai tu posibilitatea si nici dreptul sa vorbesti in numele celorlalti utilizatori, din moment ce observ ca ai doar 13 ani si probabil acu' ai terminat clasa a VII-A.Dar hai sa nu o dam pe certuri d'astea inutile cu diferentele de varsta.Chiar nu-mi pasa de o singura parere.Insa daca erau mai multe, chiar ma simteam cat de cat prost.Si sincer am inteles doar in proportie de 60% ce ai vrut tu sa spui(si asta cu greu).Nu.Chiar nu m-ai ajutat deoarece m-ai facut sa scriu un comentariu foarte stufos .Dar...haters gonna hate
Julyly2089 întreabă: