Mananc ca sa traiesc, pentru ca daca traiesc pot sa iti spun ca aceasta intrebare este fara rost la fel ca si tine!
Mananc ca sa traiesc
Si, totusi, ce legatura are intrebarea asta cu T/A`ul?
Cel mult dau in pelagră de la prea mult malai.
Chiar vorbeam cu o prietena draga si stabileam noi Globurile de Aur, cine si cui Am zis ca romanii ar trebui sa ia Cel mai globular Glob,cum ar veni, daca ar face un film despre mamaliga, domne`. Cam redundant dar si ironic la adresa puzderiei de premii din lumea filmului, o lume atat de mica, totusi...aia parca traiesc de Oscar si traiesc de Globuri uneori
Fiindca ai pomenit de Oscar il avem si noi pe al nostru, acum nu stiu daca ii batem pe americani la Oscar dar la mamaliga sigur.:))
http://www.oscar-romanesc.ro/oscar.html.
Ce-o mai mamaligim atata, hai sa-ti vad impresiile?
Lasa, ca mai sunt si unii de respira Indie... cred aia ca manaca curry
De fapt, mi-aduc aminte de un film cu unul de-a macat numai McDo' vreo luna, de era sa-i plezneasca pancreasul. Degeaba i-au dat premii, recenzii, etc, tot o clisma sanatoasa l-au pus pe picioare, asa ca pelagra ta e parfum!
Ce mai tin minte, de prin productiile Indie... era una cu aia de-au mancat carne de om, una cu o fata de inghitea plastic, alta inghitea sabii, unul scoatea foc pe gura (cred ca manca condimentat excesiv), mai era un indie horror cu KFC, unul mexican cu taco's si droguri... e o adevarata industrie alimentara la Galele IFTA. Mamaliga ar avea o concurenta serioasa.
Dar deh, nu e mainstream - de unde sa stii tu ce vorbesc eu aici
Mananci ca sa traiesti.
DaciaRomania întreabă: