Nu...cred ca lesinam daca ma musca el de glezna. Mi-a dat un destept un picior in picior.
S-a lovit rau si acum e negru. si ma doare
Ai fost la doctor?
Pentru ce? O lovitura? Imi trece si daca stau acasa.
Nu stiu de ce mi-ai dat de inteles ca e mai grav de atat
Da la morga nu vrei sa ma vezi? O.O
Nu stiu, tu ai vrea sa te vezi acolo> dar pe mine?
Ce-ai pățit la picior? Aaa, parca spuneai ca e vânăt.
Si eu ma plictisesc.
Da...as zice ca de la minga, dar mai bine de la un picior.
Stiu, de aiai nu am mai murit, ce noroc pe capu' meu.
Nu-l tai, tati. nu.
Mai daca as avea copi ca tine l-as da la adoptie asa ca numai imi zice asa . si nu cred niic eu ca trebuie sa il tai, ca te inpiedici mereu nu e vina lui, e a ta ca iti e lene sa ridici piciorul
Nu m-am impiedicat.
Deci nu-ti place sa-ti spun "tati"? Lasa, ca nici mie nu-mi convine sa-mi spui "copil"asa ca, draga tati, te obisnuiesti tu
Daca ar avea ea un tata ca tine ti-ar pune laxative in mancare .
Ce laxative... i-as pune otrava de sobolani.
Cianura )).
Am vrut sa zic otrava, dar imi zicea Endoryus ca-s rea.
Astept sa-mi raspunzi
Nuuu, tati nu-ti zicea ca esti rea, malefica poate
La?
Nevermind
Mai eu iti zic cum esti : problema ta ca te doare adevarul. cel putin eu nu sunt tata, nu am stofa de tata inca.
La mintea ei . stai stai bre ca eu sunt fiinta de treaba ce are una cu alta, inca as castiga premul " tatal anului"
"Nevermindlaughing" las-o ca face pe nestiutoarea
ti-am zis oricum, nu toti pricep . copii de gradinita,
Ai castiga premiul de " clovnul anului ".
Je clovn? te rog, nu ma compara cu tine . un clovn satanist
Dar nu sunt nici clovn, nici satanista in pnm, as fi zis altceva, dar... Mna .
Auzi la ea "pnm", frumos mai vorbesti pentru o fata
Pai asa e vara, am inceput sa alerg pe afara de la 6, dupa ii trimit prin locurile "frumoase"pe prietenii mei de 2 bani, astept cu nerabdare sa ma duc la pian vara ca-s un fel de zeitate la scoala muzicala, acum ma gindesc oare cum arati in realitate si care sunt obiectivele vietii tale, ce vrei sa obtii de la viata, ma gindesc : oare tu ce crezi despre mine, ce sa-ti mai spun, am un prieten caruia ii spun "organ genital feminin spart" fiindca toate secretele cu care m-am impartasit cu el acum le stie toata clasa, am un prieten plingacios, unul gigant, altul mic dar dracos, si am o fetita care imi este draga (suntem prieteni nimic mai mult) fiidca avem interese comune in domeniul muzicii citim carti si tot timpul vorbimcite ceva interesant. Stiu limba rusa la perfectie pe cit de straniu n-ar suna, imi place Shakespere, animeurile(mor dupa ele)
sunt filosof imi place Schopenhauer, si iata ca termin acest mesaj.
PS: este aproape ora 12 noaptea am scris asta de la telefon toti dorm e liniste, intersant, ma tem ca vei ignora mesajul dar oricum e mai bine decit sa mor de plictiseala
PPS:urasc dragostea.
Cum arat eu? Nu-s cine stie ce frumusete, obiectivele, sa ajung cat mai departe in domeniul arta, fara sa ma bazez pe nimeni, ce cred despre tine? Acum ca am citit tot ce mi-ai spus, cred ca esti de treaba, inteligent ( e tare faptul ca stii rusa, eu invat japoneza si dupa ma apuc de coreeana si germana), e super faptul ca stii sa canti la pian, foarte frumos, de prieteni, te inteleg, stiu cum e sa stai cu profitori si barfitori, citesti carti? De care? Si eu, dar doar romane de dragoste sau supranatural sau tragedii, crime.
nu stiu ce ai cu dragostea, (nu ca eu as fi experimentat sentimentul, ca na...). Ce varsta ai?
Sa presupunem 16.
Esti mai aproape de 18 ca mine. norocos.
Eu asteapta ziua de maine pentru ca maine eu joaca fotbal la scoala pe clase.Si pe mine pus capitan bajetii.Frumoasa e veata.
Tu ce face? ( mda ) si eu este plictisit )
Iar imi zice mama sa ma culc.
Multa bafta .
Sa faci scorul cu celelalte clase ca ala de aseara 3-0.
La ora 22:00?
Mersi!
Sa speram ca asa va fi! Tine-mi pumnii.
Pai si eu cu ce mai scriu?
Cu picioarele .
Pai oricum scriu cu picioarele ).
Glumesc, scriu chiar foarte ordonat.
Da,te cred 100%!
xDoiObrăjori întreabă:
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: