1. pizza cu rahat
2. Kazimir
3.ILoveBastet
si stau sa ii vad certandu-se/batandu-se...show total...nu pot sa o iau si pe Mufla? please
@kmy22
inainte as fi spus "orice". dar m-am lasat
dar pentru o bere, chiar fac orice!
Pe Tudorrrr, pe Iustinel si pe Bastet.Trebuie sa-i mai aduc si inapoi?
1) Nevasta
2) Un cutit
3) Neaparat sa fiu incaltat (e la fel de important ca nevasta!)
@ruxi hmmm.pai,,mi-as lua un costum de baie, protectie(pentru soare nu va ganditi la prostii) si.probabil o umbrela in caz ca vreau sa stau la umbra,,,
@ruxi presupun ca frigiderul e plin de mancare... dar ce te faci cu ea? unde pui in priza frigigiderul? sau in folosesti pe "el" pe post de ventilator?
-un avion
-un frigider plin de mancare
-laptopu
Cand ma plictisesc ma urc in avion si plec acasa
Pai eu as lua un costum de baie, as lua iubitul ca sa imi faca masaj si as lua si TOT orasul pitesti(mai mult as lua ce e in magazine, dar mai merge si restul').
Eu mias lua :
1.Laptop cu internet (semnalul il prind de pe satelitul meu de pe Luna care-mi da net din America )
2. Buldozere
3.Tot ce-ti trebuie pentru construit case si magazine.
Peste doua luni auziti de The Isle of DarkMirror.
Tare intrebarea tine-o tot asa ).
Un pix, un caiet si o umbrela. Hi-hi trimit semnale de avertizare (gasesc eu o sticla de la altu' ratacit si insetat) si ma urc in umbrala si plutesc...pluuuutesc...plutesc
Pai imi iau un om care are la el toate lucrurile din casa.mai precis o masina mare i n-are sunt lucrurile din casa.mie imi ajunge doar un singur lucru
Un cutit, O parasuta, Si o oglinda... o sa va dati seama pentru ce sunt mai incolo
-telefonul`... logic,. daca as avea semnal
-mancare.preferabil pizza
-multe foi si multe creioane.ca sa am ce face
Tu, ce ai lua?
Fundita?
Tot pastarnacul din lume, un cutit si o tigaie gigantica.
Scap lumea de pastarnac.
1.Multe lichide(apa sau suc.Adica mancare gasesti dar apa nu prea-potabila)
2. Un prieten(sa nu ma plictisesc singura)
3. Un telefon mobil(cand Ma plictisesc de exotic sun pe cineva sa vina sa ma salveze-Si pentru semnal Ma urc in palmier )
dragutzik19 întreabă:
HabarNamPeCePlanetaTraiesc întreabă:
Julyly2089 întreabă: