| PotcaPădurii a întrebat:

Trebuie sa va spun o mica povestioara.
Cand am mers la magazin am vazut un album cu GNR(Guns´n´Roses). Binenteles ca imediat am vrut sa il iau. Dar cand colo ce sa vezi. Parental Advisory. Mai incolo am vazut fata aia care ma sperie. Macheata ca o fata Justina Gayera se uita fix la mine. Asa ca am dezlipit eticheta de pe GNR si am pus-o pe JG. Pe acolo a trecut si o fata cam de varsta mea(dar cu gusturile muzicale sub nivelul marii). S-a uitat indelung la CD-ul cu acel gay si m-a intrebat ce inseamna Parental Advisory. I-am spus ca avertisment pentru parinti. M-a intrebat de ce pe Bieber? I-am raspuns pentru ca nu multi parintii isi lasa copii sa asculte un gay cantand. A plecat morocanoasa de acolo. Am luat eticheta de pe CD si am lipit-o pe album. Bineinteles ca acasa mama a descoperit eticheta si mi-a confiscat CD-ul. Pana nu decide daca e pentru copii nu mi-l da.

Morala:Ce s-a atins de Gayber nu mai poate fi vindecat si este blestemat.
Poveste 10% reala. Adica doar partea ca mi-am luat CD-ul.

Răspuns Câştigător
| WhiteWolf7 a răspuns:

Nu mai spuneti JB, JB, inseamna Jack Black.

6 răspunsuri:
| Comeandtellmesomething a răspuns:

Nu stiu cum de a crezut fata aia ca CD-ul are ceva obscen astfel incat sa aiba nevoie de acordul parintilor pentru ca Gayber nici nu stie sa injure.Cand cineva il injura il ia ca pe un compliment.
[gay stuff]

| PotcaPădurii explică (pentru Comeandtellmesomething):

Ce ai inteles prin 10% reala?

| Comeandtellmesomething a răspuns (pentru PotcaPădurii):

Sti ca e un raspuns la misto...nu?

| TraficantaDePufuletzi a răspuns:

Parcă nu mai vorbeam de JB pe la T/A.

| CautNume a răspuns:

Misto moralalaughing

Răspuns utilizator avertizat