O sa gastig pentru tine, si pentru Daisuki si Madara si Grey si toti care cred in mine!
(bine, Daisuki nu crede da nu-i bai)!
* Coampa cu Tensa in maini, ii x-eaza pieptul si organele lui Freaak, care scuipa sange si cade pe pamantul inrosit *
*Dar cu aceeasi privire de erou din basme Freaak se ridica sprijinindu-se de o sabie iar cu cealalta sabie ii cresteaza taieturi adanci pe brate si pe unde mai apuca.Croampa isi acopera ranile care continua sa sangereze.*
*Croampa evita ca un ninja loviturile. Cu shunpo ajunge in fata adversarului, baga mana prin el smulgandu-i inima si infigandu-eu in gura, cu cealalta mana il apuca pe Freaak de cap si il arunca pana in fimul Alice din Wonderland, cu Jonny Depp*
*Freaak il aduce pe Johnny Depp care seamana leit cu el.Palarierul cel Nebun este de acord sa-l ajute si ii da o arma.Freaak il impusca de 12 ori pe Croampa in stomac*
Ti-am spus deja.
Croampa lupta pentru fani...deci.
*Croampa isi incoarda abdomenul si ricosaja gloantele in arma de foc si in Freaak. Freaak dupa o pierdere imensa de sange, face anemie si moarte si ochii uscati din lipsa de sange*
Dupa ce ca sangerez ca o rodie taiata ma mai si huiduiesti. Bine, lasa, te tin eu minte...
*Freaak moare...dar frumoasa domnita Daisuki vine si-i spune (aici o las pe Daisuki) inainte sa-si dea sufletul*
Cat de tragic!
Da, mulțumesc.
Ciocolata Milka sau Poiana? Am adus 2 feluri, nu știam care îți place
Ce doresti sa-mi spui inainte de a te vedea pentru ultima oara?
anonim_4396 întreabă:
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: