Adrian Nastase, Tariceanu si Traian Basescu naufragiaza pe o insula pustie. Aflati pe plaja, Nastase se erijeaza in conducator al grupului si le propune sa o ia toti trei pe alta parte ca sa poata sa isi creasca sansele de a gasi resurse pentru supravietuire. Zis si facut, se despart. Nastase merge ce merge prin padure, cauta, ciuleste urechile, dar degeaba! Nici urma de ceva comestibil, cat de cat…
Intr-un final, ajunge intr-un luminis in care Basescu tocmai isi facea un gratar!
Fericit, se duce la el si il imbratiseaza!
- Bravo, Basescule! Mai Traiane, eu intotdeauna te-am admirat. Stii sa te descurci in orice situatie, se vede ca ai fost marinar… ce mai, esti tare! Auzi, intre noi fie vorba, mie Tariceanu asta nu mi-a placut niciodata!
La care Basescu, sec:
- Nu-ti place, nu mananci
Pe o insula naufragiaza trei barbati. Cerceteaza ei insula si dau de un trib de femei. Vine sefa lor si le zice:
- Daca vreti sa stati cu noi trebuie sa va taiem ce-aveti mai scump, altfel nu puteti sta aici.
Barbatii intrigati refuza si se stabilesc pe tarm. Dupa un an unu zice:
- Ba, eu m-am saturat ma duc fie ce-o fi.
Merge asta, la un moment dat se aude: "Auuu"!
Mai trece un an, al doilea se duce si el. La un moment dat se aude: "Auuu Auuu"!
Dupa un timp al treilea isi zice "ba ma duc si eu daca tot am ramas singur". Se duce si el si il intmpina sefa care-i zice:
- Te-ai hotarat si tu?
- Da, dar am o intrebare...
- Orice.
- De ce la primul s-a auzit "Auuu" si la al doilea "Auuu Auuu"?
- Primul a fost macelar, am luat barda si i-am taiat-o, al doilea a fost padurar, am luat fierastrau' si i-am taiat-o din doua miscari si de aceea s-a auzit "Auuu Auuu".
Atunci omu' cade pe jos de ras. Sefa tribului il intreaba de ce rade. Omu' zice:
- Pai acum sa va vad, ca eu am fost vanzator de inghetata.
eu il stiam altfel:
Un englez, un francez si un roman naufragiaza pe o insula. Dupa cateva zile li se termina proviziile si hotarasc sa isi sacrifice parti din corp. In prima seara englezul isi sacrifica un picior. Ceilalti :
-Oooooo! Pulpe! Bun bun bun. In a doua seara francezul isi sacrifica o mana. Ceilalti:
-Oooooo! Aripioara! Bun bun bun. In cea de a treia seara este randul romanului sa-si sacrifice ceva din corp. Deschide slitul de la pntaloni, si ceilalti incep:
-Oooooo! Carnacior! Bun bun bun! La care romanul:
-Ce carnacior?! Un ceai caldut si la culcare!
Un rrom statea in penultima banca. Inspectorii se aseaza in spatele lui, in ultima banca. Profesoara pune intrebari, tiganul tot cu mana pe sus. Intr-un sfarsit, il pune si pe el sa raspunda.
– Ia raspunde si tu Praleo!
– Doamna, sa mor eu ce picioare si sani misto haveti.
– Nesimtitule, cum iti permiti? Ai nota 2 si iesi afara magarule! In timp ce se ridica din banca, pralea se intoarce la inspectori:
– Ba, astia cu inspectia, nu mai soptiti minca-v-as, daca nu stiti!
Julyly2089 întreabă: