Mincinosii. ( nu incadram aici si oamenii care mai scapa cate o minciunica neinsemnata )
Pe nicunii.
Mai puțîn pă categoria ștînță ș filo ciă dăștepți sunt iei aia chiar m-a enerveaza.
Normal k t-e enervea-ză, doar sînt niste analfabe-ți, nu? Sunt d akeeeiashi phărere cu thine
Băăăăăă, am vești bune
Egzact m-a bucur k m-ai este si altii care gandeste asa.
Nu mai ma tine in suspans, ziii
Toată lumea ies-te deshteaptă în felul lor.
Dragoș...ăăă nu, asta era pentru Musi, scuze. Ție ce naiba voiam să-ți zic? Ah, da! Am luat 10 curat la testul de la algebră *aplauze*
Nu degeaba nenea Cely e profesor, am învățat ceva de la el. Știam că dacă în noaptea dinaintea testului o să stau până la două pe net îmi voi dezvolta inteligența. Nu ești mândru de mine?
Tocmai mia-i dat 1 citat d suflet :X
Daca nenea Cely e exci si tu chiar ai INVATAT ceva de la el, atunci nu, nu sunt mandru.
$htiu, nu-i asa? :X :************* 3333333333
Ok, de data asta nu ți-a ieșit Chiar așa de tare te enervează numele ăsta?
Și apropooooo, chiar am învățat multe de la exci, nu se pricepe doar la chestii perverse, domn' profesor. Șiiiiii....am văzut în cartea de bio un prezervativ (la lecția asta mai ai de lucrat)
Adica eu sunt Cely?
Adica ai invatat ceva de la MINE?
asta clar imi strica reputatia.
Ou Celestin-Cely 0.0 viata are sens
Da, de la TINE. Dar știi ce, degeaba. Ești la fel ca hidroxidul de aluminiu, te depui peste tot. (că tot îmi fac eu tema la chimie)
De la catedră ai ajuns în bar, unde-ai turnat câteva pahare. Jur că dacă mai bei...ăăă da.
Stai, nu era logic că Cely vine de la Celestin?
Pai putea veni si de la Cely-Exceely
Mda, clar nu a invatat gramatica de la mine.
Da, așa e, "profesorul are mereu dreptate"
Normal că nu m-ai învățat gramatică, ție-ți place biologia (iac)
Te faci medic? (haha, abia aștept să te văd printre bolnavi de lepră și babe screlozate)
Deci te rog, anatomia nu biologia.
Da fapt, ambii mei batrani sunt doctori, medicina e ultimul lucru pe care l-as face in viata.
Anatomia? Mie mi-a plăcut doar partea cu ochii. Cum naiba să-ți placă toate chestiile alea?
Și ce-ai face? Doar din pură curiozitate...
Ppai-pai e interesanta si usoara si tie probabil ti-a placut partea cu ochii pentru ca-ti place fizica si tine de optica.
...e complicat.
Nu chiar, nu-mi place deloc fizica, nici măcar partea cu optica.
Și ce dacă? Eu tot vreau să aflu...
Apropo, știu că sunt pe cale să scriu o perlă, dar faci cumva vlogging?
E chiar o perla stralucitoare, normal, zmenta-s chiar eu.
glm, da fapt practik machiajele shainy tainy pntr sc.
Oh, haide...mi-a venit și mie chestia asta în cap, ca o intuiție feminină
Și să știi că Zmentă e un nimic pe lângă TheLifeinRo
Și un alt și, să știi că nu scapi până nu-mi răspunzi la cealaltă întrebare.
Vrei sa raspund la "Și ce dacă?"?
Bineînțeles, tipic ție. Aia dinaintea celeilalte. Dacă e ceva mai personal, cum ar mirositor la subraț ca să vezi dacă funcționează deodorantul (ce?! chiar există), nu-mi spune.
Dar am raspuns deja la aia.
Nu cred ca "personal" ar fi cuvantul potrivit pentru a descrie aia.
E clar, te faci gunoier..."Stresat de apă și de băile comunale/ De ceara-n urechi și munții de cartoane goale..."
Atunci spune tu cuvântul potrivit, inteligentule.
Vezi ca-ti dai si singura seama?
Dar eu nu vreau sa descriu aia.
La ce firmă te angajezi? Polaris? Uite, promit că îți las niște resturi de mâncare într-o pungă, doar a ta.
Dar tu nu vrei nimic. Când a fost ultima dată când ai făcut și tu ceva calumea, fără niciun "dar"?
Nu pot să cred că ai fost cândva taică-meu. Oare și pe mine m-ai făcut tot cu un "dar"?
Sweet,sa fie o punga de hartie ca sa-mi completeze si imaginea.
Hmpf, am fost la baie azi dimineata, deci te rog.
Ooou, cu siguranta ai fost un "dar" de la mine pentru mami.
Apropo, cine era maica-ta cand eu eram taica-tu chestiedecaren-amauzitniciodata?
De hârtie, ca să pară că e meniu.
Chiar nu țineam să aflu acest detaliu cu baia...
"Stewie, când ai învățat să scrii? TATI e mândru"
Probabil m-ai luat de la orfelinat, nu?
-
tu ai zis sa-ti raspund la intrebari
Nu, eu chiar sunt un tata-porc-de-guineea.
Staaai, esti tata porc de guineea, acum totul are sens, de aia te porti in stilul ala porcos.
In ce stare e talajul tau?
Eu-s porcăţea de guineea cu acarieni în urechi.
Şah mat. http://i.imgur.com/MZMVPWQ.jpg
Scuzî Umbrel dar nu m-am putut abţine.
Stewie e mai adorabil ca tine :3
1. N-am înțeles nimic.
2. Și...de ce mi-ai arătat aia? O.o
1. Cine-i ăla?
2. Dracu ştie. Sunt o neînţeleasă ciudată şi plictisitoare, ştiu :'(.
1. Probabil un porcușor de guineea
2. Aș putea să îți zic chestii de genu' "Nu-i adevărat", dar 1. nu mă pricep la consolat și 2. am avut o zi proastă, deci nu prea îmi pasă de ceilalți oameni în momentul ăsta
Păi nici nu voiam să mă consolezi, ştiu şi eu să mă autoconsolez. Iar videoclipul acesta este dovada pură că mai zâmbesc şi eu câteodată: www.youtube.com/watch?v=4B406WVFw2E
Mi-e frică să apăs.
# ragaie
Chiar nu inteleg la ce te referi.
...doar ti-am zis la un moment dat in aceasta conversatie ca m-am dus la baie.
Cum ai putut, mi-ai violat intimitatea, n-o sa mai am niciodata curajul sa fac dus.singur.
Opaaaaaaa, deci atunci ai avea curajul să faci duş cu 7 persoane?
Ţi-am violat şi eu intimitatea pentru prima oară-n viaţă, deci nu te mai spovedeşti tu sub fustiţa mea, ci eu ♥.
Dar eu nu port fustita.
A păi nu contează, mă spovedesc ţie în poziţia standard bisericească: în genunchi.
Eu acum mi-am dat seama de ce vei rămâne burlac pe viață.
Și cine te aștepți să-l curețe? (nu eu :3 )
Wow,cam inceataaaaa
Il curat eu.Tu il poti tine pe Porchi in brate pana termin (daca te place s-ar putea sa-ti lase o balta calduta pe haine ca suvenir :3)
Dăhăphău,sa lasam discutia asta asa
Norocul lui Turbox.
ăăăăm la ora asta ar fi tlebuit să faţi nani
Asta s-o crezi t-asa este.
*Oooof viaţaaa meeaaa, ooof inima meeeaa*
Mânca-ţi-aş sufletul cu muştar.
Cine a zis că port haine?
Sta-ti-as in gat.
Iiiiighhhh,nu mai ai voie sa-l tii in brate, obsedato de blanuri naturale.
Deja mentalitatea mea e prea perversă.
Daldaldal am zis că nu port haine, iar blănurile naturale sunt tot haine...
Mi-l dai? Te loooooog
Bă, ia stai puțin...din conversația noastră de mai sus nu rezultă că eu sunt Stewie?
Porchinatorul ar fi devenit blana naturala daca te lasam sa-l iei in brate.
Hm, nup.
Http://i.imgur.com/s7RVYYM.png
Dacă zici tu...
Aia a fost demult, treci peste.
Sau. poate-ti place pe sub.
Cum să fie mai demult? Copiii sunt trecători?
Dar parintii?
"Nu pot să cred că ai fost CÂNDVA taică-meu."
Scuze
Încă mai ești, că doar am nevoie de niște bănuți...
Glumesc, tati.
Uh,bun is lefter. Popescu Lefter.
NU SE POATE
*se crizează*
Ok, gata, glumesc, nu-mi pasă de bani. Totuși, am putea să vindem Dacia aia... ziceam doar.
Hmmm, te referi la Popescu din "Două loturi"?
Sa vindem Dacia? Masina aia a apartinut strabunicului tau,bunicului tau,tatalui tau si intr-o zi va ajunge la muzeu, arata putin respect, obraznico!
Ia ca m-ai enervat, te-ai spalat pe dinti azi?
Probabil, eu doar mi-am amintit numele
Și dacă o să avem un accident și Dacia va fi distrusă?
Nu...pentru că nu mai era pastă de dinți. Ai uitat să cumperi deoarece erai prea ocupat cu colecția ta de timbre. Mă faci pe mine obraznică, dar tu când mi-ai citit ultima dată o poveste înainte de culcare?
Iar gandesti negativist? Esti pedepsita, doua luni de schimbat talasul porculetzului.
...pe vremea cand nu stateai cu ochii-n TPU pana noaptea tarziu
ăhăhăăă ia d-aici
Dacă mă mai pedepsești mult s-ar putea să fug de-acasă.
Știi, în timp ce târfele de profesori dorm și eu mă chinui să învăț, mai am dreptul să arunc câte-un ochi pe-aici, nu crezi?
Si unde te-ai duce?
hm, folosirea internetului pentru cultura, scuza asta ar prinde la parinti.
Oare o să-ți pese vreodată cu adevărat? O să-ți iubești vreodată unica fiică? (scuze...îmi place drama)
Nu chiar, m-am referit la altceva În timp ce fac teme pot să stau și la calculator, 2 în 1 Și nu cred că părinților le-ar păsa prea mult de asta, deci n-am nevoie de nicio scuză
Nu stiu daca chiar unicaaa adica daca-i drama ai putea avea o geamana malefica.
aaa sau unica de la Unica, adica Amadeea, adica... daaa
În timp ce stau la calculator fac și teme*
Și geamăna aia malefică s-ar bate cu mine pentru un tip...și bineînțeles, la sfârșit el mă va alege pe mineee
Știi...nici eu nu găsesc încă o explicație pentru cât de proastă eram pe-atunci
Dar nu contează detaliile, că Alexandra tot rămâne tocilara tocilarilor
Ah,voi fi aici intotdeauna sa-ti amintesc cat de "proasta" erai pe atunci ^^
îhh, nu e contagios...
http://i.imgur.com/60lOLe7.jpg
Ce drăguț din partea ta...îmi vine să te strâng de gât
Nu e, dar oricum...de ce ți-ar păsa?! Și tu ești un mare tocilar. Așa tată, așa fiică.
Aw :3 cu placere
Heiheihei, doar pierpatrat pentru ca am ochelari in poza asta nu-nseamna sinus ca-s tocilar.
Știu, ochelarii n-au nimic de-aface cu asta. E super ok să porți ochelari, de-asta-i "uit" mereu acasă.
Nu-i corect...eu nu știu ce-i ăla sinus. Puteai folosi și tu niște triunghiuri asemenea...sau poate chiar Pitagora
Sinus e întotdeauna raportul dintre presiunea exercitată de şampania pe care am desfăcut-o la curul lui Turbox şi arccosinusul unghiului limită al distanţei dintre cur-sticlă.
Acum serios, există vreo frază pe care-am zis-o fără vreun cuvânt mai... "deplasat"?
Ham scris c mia-m amintit ș ioo
Si pe langa faptul ca ai dat cu piciorul incercarilor mele disperate, ai si stricat bunatate de efect ironic.
Stai jos. 4.
N-am dat cu piciorul...am dat cu pumnul. Știu că doare, nu te-ai fi așteptat să-ți fie "pătat" umorul. Cum tu ești lângă mine să-mi amintești de vechile vremuri, eu sunt aici să te enervez. Ce zici, reușesc?
Mi-ai patat umorul? Iîu, aveai pumnul murdar?
Oricat de mult ti-ar displacea sa citesti asta, nu.
Mă jucasem în noroi înainte să te lovesc.
Dar...pe tine chiar nu te enervează nimic?
Stai sus, 2.
S-simpatic.Sa-mi amintesti sa-ti iau o papusa barbie de sfanta Alexandra.
Presupun ca ma enerveaza, habar n-am.
Mie îmi aduci Noul Testament de sfântul Alexandru...
Nu-s acea persoană care se presupunea că aş fi (atee adică).
Şiiiiii, ce s-a mai întâmplat cu viaţa ta?˘3˘
Te-ar deranja dacă mi-aș vărsa biberonul pe tine?
Nu te enerva când îți ziceam Cely?
Bă.
Deci te rog, 1 și 2 se dau pentru copiat. Măcar 3
Nu se dă 2 pentru copiat, să fim serioşi.
Uite ce frumos e afară, e înnorat... Mă simt aşa super, parcă-i altă viaţă. Viaţa de dinapoi, pe care-am avut-o odată. :'(
E o zi mai nostalgică, nu?
Ămda.
Avatarul tău nu spune același lucru.
...dar acum?
Acum da …sau nu.
Ok, mi-a trecut nostalgia. Acu'-s într-o stare mult mai handicapată. Dar nu ştiu cui să-i mulţumesc pentru că e vineri
Alt sfârșit de săptămână... școala altfel, Turcia...o să-mi lipsești
Nah,si-asa-mi vars cafiaua oparita pe mine in (aproape) fiecare dimineata, probabil doar m-ar inviora putin biberonul tau.
Nope.
Nu esti atee? Atunci il primesti cu autograf si o poza cu Iisus in camasa cu ananasi, sorbind dintr-o nuca de cocos si evidentiindu-si swagul cu o pereche de ochelari de soare"greetings from heaven" (poti sa-i arati degetul pe facebook apropo; degetul bun).
Nimic kewl.
...tu le ai cu stilul exotic, deci e clar că nici nu ştii cu ce se mănâncă swag-ul
de fapt nici nu ştiu de ce-ţi vorbesc la persoana a 2-a, sau probabil tu eşti Iisus.
Acum sunt liberă să strănut până fac prolaps cerebral, plus că pe răţuşca ta o mai doare şi burtica.
aaaa, şi ţe-mi vei faţe dacă-ţi zic că-s atee?
youtube.com/watch?v=F2BhRde3R3k
De când bei tu cafea, hă?
Ce s-a-ntâmplat, nu-ți mai place Tedi?
Ba daaaa, dar tedi-ul fiert pe tricou nu e acelasi lucru, nu se simte efectul ala energizanttt, nicio alta bautura fiarta pe tricou nu te trezeste la fel cacafeaua fiarta pe tricou.
Dupa tine eu le am cu toate, tuu
E, iti place tie sa ma iei la pertu.
Vlei sa pup?
Ii schimb camasa cu una cu broccoli.Nimanui nu-i place broccoli.
Ai ma, da sa pup
Http://i.imgur.com/8YFCidx.jpg
Şi cu una cu avocado, pls. K?
Şiiii normal că vleeau să pupi, dar mare glijă să nu mi te îneci cu proprii-mi fulguleţi ^^
Aaaaaa, şi uite ceva relaxant, de început de săptămână: www.youtube.com/watch?v=_81nhMX2AEY
Dacă zici tu.
*se scapă pe el*
:3
...sper din tot sufletul ca te-ai transpus in fiinta porcusorului de guineea inainte sa scrii asta
E ultima oara cand mai dau click pe un link de-al tau.
Si asta am spus si data trecuta.
Nici măcar nu vreo melodie, darămitai să fie manea..., paranoicule.
Şi vezi că te spun cătzelului de pe strada mea pe nume Marius că nu mă asculţi, buey, flocirică.
Iar porcul tău de guineea nu se compară cu al meu cel din 2008 care se pişa în cuşca papagalilor cu două mânuţe pe bară şi picioruşele răscrăcărate.
Da tocmai asta ma deranja, bai tipo care n-are suficienta imaginatie cat sa-si denumeasca pozele.
A fost cumva atat de simpatic incat ai decis sa-i pozezi picioruşele răscrăcărate si sa-ti pui imaginea la profil?
Şi ce e greşit în a-mi boteza curcile în cifre? Băi tipule care nu ştie să se emancipeze încât să-şi pună şi alte caractere în afară de litere.
Crezi că după 6 ani mai am eu poza aia? De fapt, chestia aia de la avatar nu-i nici câine, nici porc, nici elefant. Meh, te pun la încercări d-ăstea extreme în a ghici identitatea acelei chestii de la avatar?
Nimic.Arata ca esti tocilara#tuseste.
Ba ham si dălea cu numere, da nu-s la fel dă expresive mănțelegi.
Eu am una cu primul meu porcut din 2006, e o dovada a atasamentului fata de el...
Nu, nu ma cobor la nivelul tau...
E o cartita cheala.
Cine? Eu? Tocilară? Să ştii c-o iau ca pe un compliment.
Nu te cobori la nivelul meu? Îmi strici reputaţia la care am muncit mult la ea pentru a fi una bună. Vrei să ppppplâng?
Nup, nup, îi berberiţă.
Asa si trebuie, ratjusca mea desteaptaimifacisimietemalamate
Doar de fericire ca nu esti trista.
Minti, nu vrei sa recunosti c-am stiut, maturizeaza-te.
Cu siguranţăăăă, cu un 4 la mate trântit în catalog mi-ar prinde bine să te ajut şi la teme la mate doar din rotunjiri, iubyy
Eu, fericită? Cine ştie? Probabil în coşmarurile tale.
Întâi nu mai spăla berberiţa cu apă de la cişmea înainte s-o laşi la macerat, apoi îmi spui tu mie să mă maturizez.
Dwa,imi cresti nota cu 1pct, esti ca oficiul meu.
Ai noroc ca n-am timp sa visez.
Mda, mai bine o spal cu apa minerala, ai dreptate.
Eh, cum spuneam mai demult, tu eşti camaradul meu de învăţătură: http://youtu.be/B8nTbvrrfu8
Las' că ştiu eu că mă visezi că-s o hipsteriţă cosplay-ată în berberiţă alăturându-se unei orgii cu swingeri.
După s-o plimbi în lesă, K?
Stai...pot să mă transform din porcușor de guineea în om și invers?
Sărmîna.
#tema de vacanta, bifat
Bun, mi-ar fi fost greu sa explic asta.
Ne imprumuti botnita ta?
#incep sa plang
Ma duc sa ma spal.
#imi trag mucii in dus si suspin
Asta faci tu de Paşte?
j4p0n3zwl mew :XXX www.youtube.com/watch?v=9d9man-pPRE (până la 1:09 poţi respira liniştit, şi de la 1:48 la fel >:P)
Nup.
Vrei sa-ti sarut mana de Paste?
N-a fost nevoie, mi-a fost de ajuns sa citesc titlul ca sa-mi fac o imagine, somwaleza mhia.
Esti rea.
Păi dacă vrei tu...
Şi ce rezoluţie şi format a avut imaginea?
Aşa şi trebuie, arabul, egipteanul, sirianul, israelianul, iraqianul mhieu
Da' sa te speli cu sapun, da?
Hd cu valoare si pixeli din aur.
:* suleymanca miwa
Iar dacă vrei să mă săruţi pe ochi ce trebuie să fac?
platină*
turkeminastanezul, uzbekistanezul, kyrgyzstanezul, kazakhstanezul, tajikistanezul, pakistanezul, azerbaijanezul, afghanistanezul myeu :**
ce m-aş fi făcut eu fără tine ?
Te speli cu johnson's baby.
congonoaica,poloaica,dijiboutinoaica,zimbabwenoaica,etiopianca, tanzanianca, marocana, kenyanca, braziliaaaaaaaaaanca meaaaa xx
nici nu vreau sa-mi inchipui ^^
Nu crezi că ai fiţe?
mă duc să mănânc nişte mămăligă ca să mă înarmez.
mă înnebuneşti...
Nu era mai simplu să iei o batistă?
Ok, cred că a venit timpul să-mi iau rămas bun, că luni plec în Turcia. Nu te gândi la vacanță...e un proiect din ăla cu schimb de experiență Să știi că n-o să-mi lipsești deloc, probabil o să și uit de existența ta
E clar ca nu stii nimic despre urina pocilor de guineea.(n-o lua ca pe un compliment)
Ba da, o sa-ti lipsesc fiindca in Turcia e cald si soare si naspa si mereu am facut insolatie acolo si o umbra e tot ceea ce-ti poti dori acolo cand caldura te topeste si ai nevoie de un loc racoros unde sa te scurgi.
Paaa :3
Voiam doal sa nu te ustule ochisolii
Pofta buna.
Stiu
Bine. miaaaaauuuu http://i.imgur.com/6QNtv25.jpg
salivează şi la asta: http://i.imgur.com/iYUg5TK.jpg
Prima e slabuta dar cu ratusca...m-ai dat gata (^་།^)
Asta-i mai mlumoasă: http://i.imgur.com/TbMjxAD.jpg
Acum e rândul tău să mă dai gata ^^
Zici ca vor sa ma ia la bataie.
Ăăă, noapte buna
La ora asta?
Hăhă stiu nu hai sa-l barfim acuma fraieru ca nu s-ar intoarce niciodata la o intrebare la care a raspuns deja daca nu a primit un comentariu
Oh God, what have I done? :-|
Nah, scuze. Era de la oboseală, şi nervi.
Pot să-mi dau acum o palmă?
Nu,da-ti o aripioara, dar bland.
Gata.
Ţe tlebuie să-ţi fac ca să mă ielţi?
...tu țeai vlea sa-mi fați ca sa te ielt?
Dh-ă săh-ţi săruth okişolii ăia să tleacă :o3
www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=8tdslQie9no
(mercyh Wetfire pentru melodye)
kmz?
Acum va trebui sa-mi saruti si urechile.
(da Wetfire esti o draguta)
Phey ţiam mai zis, fac orice pentru tine
u kmz?
May nimic, ma tavalesc peh jos d doohrere de stomaq.
uh?
Oooff dhă săh pup burtiq să treaq : (
uite vorbesc cu regele meu
ma ajutzy sh p mine la mate k-i hard cls 2... ce să fac, vere?
Mulțumeeeeesc maaamiiiiii
pai crezi uh ca la lv meu de grupa pregatitoare pot sa dezleg tainele matematicii?
Cu plăcere.
Normal k cred. uh believe k la 14 ani I knew what is o fracţie?:-|
Ysus să ne ocrotească pe amândoi.
Hamyn.
Aleluia.
Degeaba ai conexiune la internet dacă nu ştii cine-i DaniiB .
Apropo, îţi place noua mea melodie din playlist?:X
Normaaal,nu numai ca stiu cine-i cogealac, dar am si ascultat melodia.
Stai să traduc şi eu melodia cum pot:
Dona regheton naraa deratataaatataataaa
Nimo şi cu peto trre să ştii,
De rupe ria do de la 2008 regheton,
N-are, deci ii manea.
Că eşti cea mai sexy fată şi arăţi beton,
Îmi place cum te mişti pă ritm dă regheton,
Zic şi iară dimi no te depăşeşte
Dar tu eu escă du ruceşte.
Dar e frumoasă, frumoasă, ieşită din comun,
E criminală, credeţi-mă ce spun
Eu sunt nebun *aha* nu mai ştiu
Dar eu *hai vino-ncoa'* nu aş vrea să fiu.
Dar e frumoasă, frumoasă, ieşită din comun,
E criminală, credeţi-mă ce spun,
Eu sunt nebun nu se poate să nu mai ştiu,
Dar eu numai cu ea aş vrea să fiu.
*gata*
*bravo mă*
*s-a terminat melodia*
A fost mai amuzant comentariul pe care l-ai sters si in care spuneai ca esti neamuzanta.
Ştii destul de bine că nu-mi place să dau răspunsuri lungi.
http://i.imgur.com/mwneNof.jpg
Urăsc pe cei care '' le dai un deget şi-ţi iau toata mâna. '' Pe cei care se cred inteligenţi deşii... IQ-ul lor lasă de dorit. Pe cei care vor să fie mereu în centrul atenţiei şi se maimuţăresc. ( sunt de-a dreptul penibili. )
Sănătate!
Eu urăsc!
Oamenii fara bun simt
Oamenii mincinosi
Oamenii needucati (fara cei 7 ani de-acasa)
Dar cel mai mult urasc oamenii reci ce au sufletul rece gheata unde nu bate nici o raza de soare
Emo
Cei fara simtul umorului (nu pot sa traiesc langa oameni seriosi)
Si.....Atat. (nu ca as avea probleme cu minoritatile, fiecare de unde vine )
Urasc acei oameni cu doua fete pe o parte se dau prieteni cu tine pe cealalta parte te barfesc si te vorbesc pe la spate iar cand aflii e prea tarziu de aceea e bine sa pretuiesti ceea ce ai prieteni adevarati
Nu urăsc o categorie de oameni...doar îmi displac cei bârfitori, fără cultură generală, care nu poți să vorbeşti cu ei decât despre vreme sau ultimele bârfe din mass-media.
Julyly2089 întreabă: