Eu sunt o fantoma ce a ramas prinsa intre Iad si Rai (pe pamant) si torturez oamenii cu un topor invizibil si simpla mea prezenta inexistenta. Am specificat ca plutesc si sunt ca un cearsaf cu ochi si gura?
Aşadar, d-le BlessingAndHonourAnd.ş.a.m.d., eşti de acord să ai o relaţie de prietenie cu mai sus numita prietenă a mea, (o las pe ea să îţi zică numele)?
Nu,tu esti un hering. 0 - 0
Stai aşa... Dacă eu sunt ''taică-tu'' şi sunt hering şi mămicuţa ta era tot hering, la ultima verificare, tu de ce ai ieşit raton?
Stimate domnule tătic, am o prietenă ratoniţă care un sceptru cu cristale swarowski (sau cum se scrie...) şi cu un rubin încorporat într'un diamant în vârf, rochiţă scumpă strălucitoare, şi lentilă la celălalt ochi. Aţi fi de acord ca ea şi fiul dumneavoastră să aibă o relaţie...de prietenie? Menţionez că se află lângă mine şi aşteaptă foarte emoţionată răspunsul dumneavoastră.
Mentionez ca sunt si un cartof in acelasi timp. O - O"
Eu sunt o frumusete unica zburătoare cu coada care răspunde la comenzi, ceas cu laser si proiector, cercei din zmeuri, buze care se rulează singure si ochi de cristal care pot hipnotiza si convinge pe oricine, plâng cu Nestea. . M-am lăsat dusă de val.