Betivanule
Nu-s betiv
Ba esti.
Cum nu, nu te-am vazut eu cum savurai bomboanele cu liqor? Mincinosule
Ok ok
Tu tot asa cuminte ai ramas? Ce pierdere de timp.
Daaa, si nu e pierdere de timp...
Tu mereu esti beat. ce sa te intreb...
Spun tot timpul ce gandesc, principalul e ca ei sa fie mirati si sa-i doara sufletul din cauza ca eu stiu tot despre ei *ras malefic*
Stii totul despre oameni? O.O Ia ghiceste-mi in palma.
Da, intreaba-ma orice vrei despe tine doar sa fie real si-ti raspund
Bine, deci, care sunt culorile mele preferate? ce culoare are parul meu? Ce culoare au ochii mei, ce gen de muzica ascult, ce fel de carti imi place sa citesc, care e trupa mea preferata, care e anime-ul meu preferat?
daca tu-mi raspunzi corect la toate, esti cel mai tare. sa te vad.
1 Albastru, rosu, galben.
2 Saten (blond ) NU BRUNET sunt sigur
3. caprui sau verzi, Nu ALBASTRI
4 rock, meta (putin posibil)
5 in orice caz citesti carti care nu sunt nu-mi plac
6 putin posibil AC/DC, Skillet? nu sunt sigur
7 Kuroshitsuji
Galben? auriu, dar sa zicem, saten nu am, decat blond, caprui nu, doar verzi, rock da, daca nu zici si tema cartilor... la 6 ai gresit, 7 corect.
auzi, tu nu esti vreun user mai vechi care acum si-a facut alt cont si ne cunoastem de mai mult timp?
Nu in niciun caz maria ta, sunt nou pe aici, toate aceste lucruri pe care le-am mentionat mi le-am dat seama singur prin intuitie si deductie, sau poate sunt fantoma fetei care ati ucis-o, voi ce-i de la T/A.
Ce fata am ucis? Daca te referi la Karima, sa stii ca e in viata. A fost totul o neintelegere. Ia stai, tu de unde stii de ea? Tu intrii pe lista mea de suspecti. O.o
Sa nu apara astfel de intrebari, stiu, pentru ca stiu.
Atotstiutorule. Esti un fel de vreajitor sau?
Aaaa wat? sunt un elev de clasa a 9-a caruia ii place muzica clasica si iubeste sa citeasca cartile lui Shakespere nu-i nimic fantastic ca am stiut toate acele lucruri sau ca am stiut de biata aia fetita.
Am scris "vreAjitor" tipic mie
Bine, poate ca nu e ceva fantastic. Daca tu zici.
Spune orice, mai ales ce are pe suflet
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: