| Ea a întrebat:

Tu ce vezi cand privesti in oglinda?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu vad frumosul.frumosul vietii.in general. pentru mine este o fereastra oglinda.vad un caracter nu prea drept, pe care ma chinui sal perfectez, vad un om obisnuit care se vrea deosebit, pentru toti, si nu prea-i iese, dar e tenace, vad ceva ce-mi place, de multe ori, si de cate ori plec de acasa ma uit in oglinda.si nu numai in cea de pe perete, ci si in cea a sufletului.

11 răspunsuri:
| DenissaDeea a răspuns:

Un chip de om! care incearca sa se aranjeze sa arate frumos.

| marria a răspuns:

Depinde... dimineata ma vad pe mine foarte obosita fara chef de nimic...la pranz ma vad tot pe mine, trezita la realitate dupa cateva ore de cursuri si pusa pe treaba, iar seara...depinde de seara... uneori vad o figura rupta de oboseala care arata groaznic si care nu e a meahappy... uneori vad aceeasi figura k la pranz(astea sunt noptile alea albe), iar uneori o fata calma, multumita de ziua care a trecut.

| Nastia a răspuns:

P mine care s uita sa vada c fata are atunci,...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu? Cind ma uit in oglinda, vad reflexia lui Fat-Frumos.

| andi a răspuns:

Moaca mea mi-o vad!winking

| bibitza a răspuns:

Imi place ce a zis Nobodywinking

eu cand ma uit in oglinda vad cum se scurg zilele din viata meahee hee si am doar 19 anihee hee

pupimik
| pupimik a răspuns:

In momentul de fata...doi ochi caprui si un zambet.De restul` fac abstractie.

| FearNoEvil a răspuns:

Il vad pe unul care se uita la mine si ma imitarolling on the floor

| ioanaa a răspuns:

Cand ma uit in oglinda. vad o fata zambareata, sub care se ascunde destula durere. Ma intreb... pe mine cum ma vad altii?

| anonim a răspuns:

Mie imi este si frica sa ma uit in oglinda.nici nu stiu care va fi urmatoarea imagine ce am sa o vad in fata ochilor.rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cand ma uit in oglinda mias imagina ca sunt hananah montatana sakira beyoncelaughing))