Păi azi am mers la picnic cu familia unei prietene şi ea are o surioară mai mică. Pe drum am văzut nişte fire de curent şi ea îmi face: "Nu pune mâna, nu pune mâna" ca şi cum puteam băga mâna prin geam dar nah. Şi ne-am întors pe acelaşi drum iar eu îi zic "Nu pune mâna, nu pune mâna"... nu mare chestie dar nah... am fost cartoafă de când m-am întors.
"te mai duc în vană?" (în loc de Vamă)
https://www.facebook.com/....../photo.php
*și sper ca respectivu să nu vadă răspunsul meu -_- *
Adica vrei sa spui ca nu stiu sa conduc? Ca-s un nemernic care sta toata ziua in casa si nu isi spala nici propria farfurie? Ha? Ia zi! Te urasc.
Te urasc cand ai dreptate...
Nu-mi bat capul, dar oamenii ca tine sunt de neînțeles.
Tatar, Adi Hantiu si Ardelean. Ne-am facut intelesi? Da? Stiam eu ca ne intelegem.
Dacă mi-l dai pe fostul prof de italiană, și pe alea de chimie respectiv geografie, o să fim cei mai buni prieteni.
Dacă joci dur și mă lași cu Hanțiu și Ardelean... n-am o consecință, da... o să plâng.
Marius Lazar, Ardelean si Diaconescu Roxana! (nu e profesoara, dar e sefa consiliului elevilor)
Ha! Sufera! Chinuie-te!
Mă împușc.
Fericit?*de ce întreb, sigur că ești*
Da. Dar daca prin "pocait" intelegi baptist, penticostal, adventist, sambatar, martor al lui Yehovah sau alta grupa, atunci nu. Eu...nu apartin nici de ortodocsi si nici de catolici, sunt doar crestin.