Beţivă recunosc că sunt o fană înfocată a berii, dar sinucigaşă nu sunt. Aşa că prefer doar să mă îmbăt. http://www.myfacewhen.com/138/
Eu am si facut-o...
...de cate ori n-am baut o bere si aveam halucinatii ca un sarpe in forma de funie ma strange de gat, in timp ce eu dansez din buric in poala lui Winnie.
Da, de multe ori, doar ca dupa m-am gandit ca nu are rost sa fac o asemenea tampenie, vreau sa-mi folosesc si sa-mi traiesc viata.Si cand zic "traiesc" ma refer la o traire plina de adrenalina, betii si concerte heavy/hard(stiti voi la ce ma refer).
Wtf? Ce tot zic? Asta e t/a...
Pai in primul rand m-am gandit la asta de enspe mii de ori dar cand ma hotarasem odata sa o fac am vazut pe un canal de sport pe unu care sare cu parasuta de pe un bloc, iar pe fundal mi se pare ca era Black Sabbath-Iron man, deci nu am mai facut-o si m-am hotarat sa-mi traiesc viata imbatandu-ma cu adrenalina, trezindu-ma cu bere, culcandu-ma cu vodca etc, etc.
Sfarsit! Ce poveste impresionanta, nu?
*ploua cu stupizi, ca intotdeauna, de care, ca intotdeauna ma doare in CU.R*
Eeehh,doar cand urmeaza ora de biologie (profa are cea mai proasta metoda de a ne asculta la lectie)
Nici chiar asa.
Vreau sa dispar sa nu stie nimeni unde sunt... cine sunt XD la asta m-am gandit.
NoChanceForUs întreabă:
Julyly2089 întreabă: