Eu pot sa pun pariu ca nu se intampla nimic ...de ce?
Pai una este cand dai un atac surpriza si iei facebookul pe nepregatite.si alta este cand anunti atacul cu un an inainte... timp in care facebook putea sa puna 10000 de firewalluri pentru ziua asta
Http://www.youtube.com/watch?v=6rRn8kM4-ds
De fapt, sunt doar fani înrăiți ai chestiei ăsteia, thats all folks.
People should not be afraid of their government, The governments should be afraid of their people...asta prieteni e un comentariu inteligent
Tocmai de-asta nici măcar 1% din români n-a văzut filmul ăsta.Prea multă inteligență emanată în 90 de minute pentru un românaș.
O sa iau ciocanul si o sa ajut si eu la disparitia facebuci-ului.Ca-n vremurile bune.
Nu se va întâmpla nimic, deşi ar fi culmea să distrugă un site atât de necunoscut ca TPU. Nu contează asta, oricum, pe 5 noiembrie am în plan să stau la PC până o să rămân fără ochi.
N-aaaau cum, am încercat și eu o dată să sparg facebookul pentru că vroiam o poză de la un băiat pe care nu vroia să mi-o dea, și n-am reușit.M-am chinuit mai bine de 5 minute.
De ce-ar putea organizația asta să facă asta și eu nu? Ăăă? Ai vreun argument bun?
1. Nu pari prea experimentat/ă în domeniul IT.
2. Nu ai la dispoziție „uneltele" necesare.
Eu nu am facebook, deci mă doare în cot dacă dispare sau nu -_-
De fapt, chiar mai bine ar fi dacă n-ar exista
Dafuq? Cui dracu ii pasa, daca prostii isi fac cont si dau informatiile personale pe profil nu-i vina facebook-ului ca le vinde guvernului, e vina prostilor care dau date reale, ar trebui sa faca ca mine, sa nu-si dea nici macar numele adevarat pe facebook, daramite imformatii personale...pana mea, copii prosti si adulti si mai prosti, suntem inconjurati de idioti.
Right,why creating a facebook page anyway, if you dont like facebook and why sharing all that personal information?
If stupidity whould brought money, all the people around the world were rich.
Facebook-ul e greu de doborat dar TPU poti sa il dobori in 10 minute
Iubesc TUP, nu i-aș face asta.
Eu si pentru 200 euro as face-o XD
Eu aș face-o pe gratis, dacă aș știi.
Nu se poate, eu am participat la evenimente dupa 5 noiembrie, deci no way.
p.s : ai scris "TUP".
Julyly2089 întreabă: