Faine intrebari. Am mai raspuns in trecut la majoritatea dintre ele.
Cateva raspunsuri de-ale mele poti gasi aici: http://www.tpu.ro/......rilizeaza/
Pai pentru ca cei cu pizza primesc si bacsis daca ti-o aduc iar ambulanta primeste salar mic.2.ca sa plateasca mult sa vada lumea ca e criza si ei au bani.3.pentru ca se accidenteaza si asteapta o pizza ca vine mai rapid ca ambulanta.4.ca sa nu fie acre sa le poti bea .5.pentru. ca vine start inchide windowsul.6.ca sa nu te joci cu el si sa ti-l bagi in limba. 7. tera de la pamant si al de la gata.8.sa stricam bateriile ca sa putem cumpara altele fara sa zice ca le risipim.9.pentru. ca sunt unii lenesi care dau un jet de apa si sunt curatii(cred ei asta).10.ca sa nu moara inainte sa implineasca datoria.11.cu macaraua.12.ugerul vacii.13.ca maine la scoala sau cand il pronunti te corecteaza altii care nu au fost asa prostii sa il asculte pe prostul care a scris acel dictionar.14.pentru. ca si ei sunt animale.15.pai nu din moment ce sigur ei beau jumatate din marfa.16.ca sa nu se inece.17.pentru ca isi dau seama ca sunt prosti care intra cand se pupa cu clientul actual
Nu sunt chiar asa de grele. Sper ca te-am ajutat pa-pa
1 pentru ca penttru cea mai mare parte a populatiei este mai importanta si mai urgenta foamea decat riscul la mo0arte
2habar nu am, stiu decat ca si eu as face la fel =]]
3probabil pentru ca acei oameni nu au venit sa patineze ci decat sa priveasca [alta explicatie nu gasesc
4nu se fac din lamai adevarate.toate sunt facute din chimicale
5 pentru a incepe o actiune :sa inchizi calculatorul si asta e un start
6 ca sa nu ii infectez
e inainte de moarte [pentru ca asa e legea]
7
8 avem impresia ca va face contactul mai bine. buton-si chestiile care se afla pe sub butoane
9ptca oricat te-ai spala tot mai raman microbi
) cauta ironia sortii
de obicei sunt scrise corect cuvinele din dictionar. cel putin asa cred
probabil, doar nu sunt sclavii acelei fabrici.nu trebuie sa se supuna adica au voie sa bea cafea normal
pentru ca parlamentarii nu au mai avut de unde sa e mareasca oamenenilor salariul si au demisionat toti
Julyly2089 întreabă: