| idanna a întrebat:

Uitati ce "gluma"am primit pe adresa mea de email... oare cine are chef de glume? ca eu una nu cred asemenea porcarii...ati primit si voi asa ceva?

Camelot Group Plc
Reference No: CALOT/2009-273

Good day Winner,

We use this medium to officially announce the lottery prize of 500, 000 GBP
(Five hundred thousand pounds sterling)won by your email address in this year's
edition of the UK National Lottery. Kindly contact our Head of Winner
Services, for more information via email below:

Dot Renshaw,
Email: claimservices-DotRenshaw@live.com

Congratulations,
Camelot Notification Team.

Răspuns Câştigător
| alexam a răspuns:

laughing cam tarziu, cam tarziu, am primit astfel de e-mail-uri cand aveam vreo 18 ani, si muream de ras! Treaba lor, daca ei cred ca gasesc fraieri, lasa-i sa incerce! Toata treaba e sa nu ai virusi odata cu acel e-mail sau sa iti poata vedea tot de prin computer. EU nu deschid e-mail-uri decat de la cunoscuti sau presa online la care sunt abonata! big grin

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cred ca primesc 2-3 pe zi.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Nu-i nevoie de nume sau prezentare. Sunt de departe cel mai bogat om de pe Terra, in urma castigarii numeroaselor premii la astfel de loterii, la care culmea! Nici nu trebuie sa joci!

| Brigitta a răspuns:

Si eu primesc din astea, le sterg si gata.

| Mya a răspuns:

laughing dap! Faza trista, eu chiar am crezut prima oara...am fost atentionata ca nu este adevarat, dar m-am incapatanat si chiar am completat datele care mi se cereau, urmand alte emailuri si iar date de completat, pana cand a primit si o prietena si... m-am convins ca nu eram singura castigatoare cu nr 999, 999... ceva cu multi de 9. laughing Iar cand am incetat sa le mai raspun la emailuri, imi ziceau ca daca nu rasp in 15 zile, voi pierde marele premiu... apoi mi-au dat o luna si tot asa...au trecut 3 luni si ceva si tot mai primesc cate un email ratacit! Cu alte cuvinte, abureli!hee hee

| mitica_6163 a răspuns:

La cate de astea am primit, daca ar fi fost pe bune as fi in top300