Asta mă întrebam şi eu...Nimeni nu îl iubeşte pe Itachi..Trist
Eu îl ador...ce tot spun? Îl iubesc :X.Chiar am plâns când a murit...și da sunt băiat.
Şi eu am plâns...îmi pare aşa de rău că a murit.
Eu il simpatizez pe Itachi si mi se pare chiar trista povestea lui.
Eu acum abia aștept să apară încă odată măcar pentru puțin timp în anime că în manga s-a dus
Mda...Urmează încă o porţie de plâns. :'(
De fapt eu sunt fericit că o să reapară măcar puțin dar plânsul...mai e nici măcar nu au ajuns la partea când se întâlnește cu Sasuke
Ştiu că nu au ajuns acolo.Mă refeream la faptul că o să îmi pară rău când va pleca din nou, şi de data asta de tot.
Nu se știe. Povestea din manga nu e pe terminate și s-ar putea să revină printr-un miracol.La fel sper și cu Ero-sennin
Da...Poate Kishimoto ne mai bucură aşa, măcar vreun episod-două cu prezenţa lor.Cine ştie ce e în mintea lui.
Hăh nici nu vreau să mă gândesc dacă bietul Masashi moare și lasă seria neterminată...
CUM?! Dă-ţi cu mâna peste mână.
*asta a sunat ciudat*
Nu are cum să moară.
Dacă.
Dacă moare...
PÂNG TALE!
Nu planget va rog! atunci cand oameni din jurul meu plang, incep si eu sa plang!:'(
Morcov
A deci o luam pe varianta legume, huh?
CASTRAVETE.
Pepene!
Cirese!
Dovleac
Capsuna
Para
Mar
Porumb
Sunca
Friptura
Pastrama
Mamaliga
Ostropel
Inghetata
Tort
Coliva
Ce anime urasti?
Daca nu ti-ai dat seama pana acum atunci ii foarte grav.
Stiu care, dar vreau sa aud de la tine!
Naruto.Ai ceva impotriva?
N-am nimic impotriva.Fiecare are preferintele proprii iar gusturile nu se discuta. Daca tie nu-ti place Naruto, treaba ta.
Cum il poti urî? Finn e adorabil
Un anime prea ``exagerat``.
Si Itachi-kun e dragut, dar mie imi place mai mult de Orochi-sama.
Mă spelie Orochimaru-sama
Pe mine nu ma sperie Orochi-sama, ba chiar mi se pare foarte cool.si pe langa asta, Orochi-sama e sufletul meu pereche din Naruto.XD
Elle întreabă:
Julyly2089 întreabă: