Scuze, asta vroiam sa pun : http://www.youtube.com/watch?v=nOdUf7Z_n0Y&feature=fvsr
Ba frate stiu bine ca-i fumata faza si ca e veche, dar d c sa n-o stie toata lumea?
Pentru DoarEu_6702 :
1. Chiar nu-mi pasa daca stiai sau nu stiai, in schimb pe mine m-a scoate din minti ca unii chiar au impresia ca o sa se marite cu el sau cine stie ce, iar asta le-ar mai baga mintile in cap, fie ca e adevarata, fie ca nu + pe mine m-a amuzat!
2. Mie imi place acum de Andreea Balan, mi se pare k canta bine, dar tu poti s-o insulti pana inebunesti, e treaba ta, e parerea ta, dar nu fac spume ca altii!
P.S. : Am tot dreptul sa-mi spun parerea, iar tu s-o critici ca nu-mi pasa! Si...a da, gusturile se schimba, stiu sigur, nu neaparat din cauza unor vorbe, pot sa fie si alte motive!
E fumata faza.
JOS CU JB!
Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!
Chiar nu este adevarat.Nu ar fi stat selena cu un bosorog.
Mdaa...fumata faza)).p`asta o stiu de mult dragutzo.asta a fost in primul rand.si in al doilea rand:daca noua ne place nu va mai bagati! Noi daca am spune ceva despre cineva,, drag voua'' ati face spume.Asa ca shht gurita! Nu va mai bagati! degeaba pui tu tot felul de link-uri tampite.si ceilalti, faceti tot posibilul sa nu ne mai placa jb.dar degeaba! gusturile raman aceleasi!
Rihanna_3638 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: