Cea mai mare placere a mea Sa-mi coafez parul in fel si chip, sa ascult muzica si sa rad.
Ce ma enerveaza: oamenii nesimtiti din mijloacele de transport, mustele,tantarii,homosexualii, oamenii care aduc jigniri asupra lui Dumnezeu, baietii cu frizura naspa si pantaloni mulati, pitipoancele, fatarnicia, cu.rvele,depravarea,mizeria si mai sunt.
Sa inteleg ca-ti cumperi ciocolata si dupa te incui in camera si cand bate cineva la usa, tu "lasa-ma, am treaba"
Ba ce stiu.
Pai, eu cred ca...cea mai mare placere ar fi sa ascult GazettE, sa ma uit la anime-uri si psihologia, adica imi place sa ajut oameni.
Urasc pe cei care incurca japoneza cu chineza, prostii, perversii de pe holurile liceului, si pe cei care jignesc pe Ruki.
Vezi ca si tu m-ai intrebat daca e fata. Hmmm...
Ai o lista foarte... tare. cred ca toti oamenii urasc astfel de persoane.
Da, dar acum stiu ca e baiat
Si ai ghicit perfect faza cu ciocolata.
Pai ce nu stie Daisuki...
Si mie imi dai cioco, da? Doub a ingropat-o si nu stiu unde...
Aha Cum nu?
Cati nu prefera o panarama decat o fata decenta?
Sau cati nu prefera sa-si faca frizuri naspa a la pachet cu blugi stramti?
Este gresit ce-ai spus.
Nu toti oamenii urasc ce am zis eu, ci doar o parte. Una foarte mica.
Nu el, el e cutu cuminte de cand s-a lasat de betoniere.
Tu in schimb...
Sa citesc(nu pot sta fara sa citesc), sa ascult muzica, sa dansez, sa desenez, sa gatesc, anime
Poreclele date de cel mai bun prieten(gen printesa, yuch), sa nu am ce sa citesc
Ori ce fel de carti, am o inclinatie spre cele horror totusi. Si nu doar carti, ci si povesti scrise de alti adolescenti, in special cu creepypasta, orice anime sau cu personaje din filme/seriale/jocuri.
Romane istorice (in special legate de cele doua razboaie mondiale), drama, dragoste, psihologice, mister.
Nu serios chiar ne potrivim.Acum trebuie sa-ti propun... vrei sa fii iubita mea pe TPU?
Sa calatoresc, sa cunosc si sa descopar lumea.
Ma enerveaza ca traiesc in Romania.
@$!@#%!@^^!^.
Doooamne fereste.
Crezi ca eu imi fac iubiti pe TPU?)
Looool.
Ahahaha te-am prins Ai zis exact ceea ce am vrut.Vezi tu...am eu vrajelile mele
Ai tu ce ai si atragi multi baieti ca numai cereri de casatorie primesti, ce le faci? sa nu imi spui ca lor le dai poze cu tine si mie nu
anonim_4396 întreabă:
Venerabilul întreabă: