Citeste ce scrie, alo! vezi cum reactioneza! oamenii zic a murit, plang si gata! uite:Stiu ca doare dar,, in timp ce un om moare in strada, il acoperim cu un ziar, fara sa intereseze pe nimeni, o pisica nu se desparte de alta pisica cu orele si nu lasa pe nimeni sa se aproprie, Ii face masaj ca si cand ar dori sa o readuca la viata. Pentru unii oameni ar trebui sa fie un model!
Noi vorbim pe un site, nu la telefon.Pastreaza "alo" pentru cand o sa te scoata din cusca.
Am citit si eu, nu era nevoie de citate.
Mie, sincer, aproape mi-au dat lacrimile...De-asta am spus ca puteam trai fara el.
In legatura cu oamenii zic "a murit"plang si gata-go and f"ck yourself.Decat daca si tu faci asta si confirmi.
Ziare zici? Revistele ce-au?
Ala se numeste "masaj cardiac" daca tot vrei tu sa-i zici "masaj".
Sa-mi aleg o mata ca model? Ma duc sa prind niste soareci...
Stiu ca doare dar,, in timp ce un om moare in strada, il acoperim cu un ziar, fara sa intereseze pe nimeni, o pisica nu se desparte de alta pisica cu orele si nu lasa pe nimeni sa se aproprie, Ii face masaj ca si cand ar dori sa o readuca la viata. Pentru unii oameni ar trebui sa fie un model!
Stiu...am citit partea aia
De ce ai pus si a treia? Tu n-ai minte vede un copil mai mic si il sperii! Doamne ferește.
De 5 ani presupun... am11
Si eu!
Julyly2089 întreabă: