| BudăSpiritOfVengence a întrebat:

Uitativa la numele lor http://i.imgur.com/dVWVD.png nu este cam >ciudat? toate pe contul http://www.tpu.ro/utilizator/wgem

16 răspunsuri:
| Rapture a răspuns:

Invazie de fundite.

| BudăSpiritOfVengence explică:

Asta e normal dar m, a refer la numele lor

Răspuns utilizator avertizat
| Bya132 a răspuns:

Dubios straight face

| Bylok a răspuns:

Destul de ciudatraised eyebrows

| PiluLă a răspuns:

Misterios

| Lisa a răspuns:

:O Dom'le e... e imposibăl! Sa moara Mișu si Screbăl si Nițu si Bulș si Bulă si Bubulina si Mădălina si Baba de pe curuț stanii! Ia da-te mamaie jos! :@

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing pai in lume se mai fura, in lume se mai minte, in lume nimeni nu are minte!

| Rapture a răspuns:

Imi dadusem seama...eu ma refeream doar la fundite laughing

| NOBODY a răspuns:

*se întreabă dacă Brigaela şi-a făcut 200 conturi*

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, Brigaela are un singur cont, acesta. Intr-adevar, arata foarte ciudat, dar nu stiu cauza. Dintr-un motv care ma depeseste zeci de oameni vor sa-mi fie "prieteni" pe TPU, desi nu ma cunosc, intr-o totala batjocura a cuvantului prietenie. Chiar acum am 1249 de cereri care asteapta aprobare, dar nu prea am timp si chef sa fac chestia asta mecanica si lipsita, pentru mine, de orice inteles.
Fiindca s-a ridicat o banuiala nedreapta asupra mea, il rog pe Catalin sa va spuna daca pe de IP-urile pe care intru eu (in principiu cel de la Bucuresti de acasa si cel de la Craiova, de la mama) s-au mai facut si alte conturi.

| NoChanceForUs a răspuns:

Să fie măcel! Răzmeriță,revoluție,asasinate,poteră nebună, execuție publică în piață, menstruație...numai vărsare de sânge să fie! Aduc floricelele.

| justitiarul a răspuns:

@Brigaela de ce trebuie ca tu sa iei totul personal? Uita-te si tu categoria la care s-a pus intrebarea! Trivia-amuzante! Nu are nimeni voie sa mai faca o gluma cu tine?
Hai mai ca oltencele sunt femei cu simtul umorului dezvoltat, ce naiba?

| NOBODY a răspuns:

@Brigaela.
stai lejereanu.doar glumeam

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Mîrrrrr...

| Minks a răspuns:

Fi serios, ce ***.