| BiaSiAtat a întrebat:

Uite cu ce se ocupa copii din ziua de azi :

http://www.tpu.ro/......l-in-mine/

Funda

Răspuns Câştigător
| Afdsa a răspuns:

In caz ca nu ai observat pana acum, daca ai fi aruncat un ochi si peste sectiunea" Dragoste & Sex" ai fi vazut ca 40% din intrebari sunt de genul asta, ca in Romania mai gasesti si copii care la 11 ani se *** cand eu la varsta aia ma jucam cu papusile.Nici nu ma mir,serios nu e cine stie ce, deja a devenit obisnuinta.
Asta depinde si de familie ce educatie i-a dat fetitei lor si de anturaj ca hai sa fim seriosi, nu cred ca e cineva care la 11 ani sa stea cu aia de 18+ ani.Ma rog,nu ma mai lungesc, dar uite sfatul meu : nu mai sta pe "Dragoste & Sex" si totul va fi biiiiiiine, sauuuu obisnuieste-te cu ideea big grin.

16 răspunsuri:
| ɐɹıʌןǝ a răspuns:

Nu am cuvinte.

| YOUdriveMEcrazy a răspuns:

Intrebarea e pusa la misto sigur laughing
Ciclu la 11 ani?! Nee
Nare cum laughing

| TeoPT a răspuns:

Eu am 14 ani și încă mă uit la desene animate.
Oricum întrebarea e pusă la mișto.

Paște fericit!

Răspuns utilizator avertizat
| Bya132 a răspuns:

@YOUdriveMEcrazy să ştii că se poatewinking
Când eram în clasa a5-a (la 11 ani) destule fete aveau cicluwinking
Eu am 13 şi nu mi-a venit, nu face pe deşteapta că se poatewinking

Prăjiturico, măi, e pusă la mişto worried

| Musique a răspuns:

1) este baiat, si are vreo 14 ani laughing
2)intrebarea este pusa la misto, deci nu mai trebuie sa-ti faci griji oh go on

| Comeandtellmesomething a răspuns:

You made my day

| pretzel a răspuns:

@YOUdriveMEcrazy poti avea ciclu la 11 ani. Mie mi-a venit la 10. Depinde de fiecare organism de cat de dezvoltat este. Am o prietena careia i`a venit de la 9. Deci, nu e imposibil asta.
Acum, cat despre intrebare, in Romania poti sa te astepti la orice. Nu ma mai mira nimic. Acum na, posibil sa fie pusa si intrebarea doar asa, la baza; da` nu pot sti eu ca nu`s mama omida si nu imi dau cu presupusul.

| NOBODY a răspuns:

De fapt ea are zăce ani și băiatul ăla 8

| BudăSpiritOfVengence a răspuns:

Noone e baiat si cred ca are mai mult de 11 ani si intrebarea era pusa la katerinka

| cucaracia a răspuns:

Noi santem campioni la asa ceva. Romania este tara cu cele mai multe mame minore din Europa... doar trebuie sa fim si noi p primul loc la ceva, nu?

| AnneMarri a răspuns:

îi o glumă, crezi c-o aşa distrusă ar scrie cu diacritice?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Promisiunea, dar cum se numește una care, în ciuda faptului că scrie cu diacritice, nu pune literă mare la început de propoziție?

| AnneMarri a răspuns:

@Jelli, se numeşte Promisiunea.winking
Ai putea să te uiţi mai recent peste răspunsurile mele să vezi că le-am corectat, scriu cu literă mare şi cu punct (.), plus că mi-am corectat şi numele, dacă poţi observa. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Promisiunea, bine atunci. Te felicit.

| AnneMarri a răspuns:

Mulţumesc, @Jelli. kiss