MâscDesigân. Comentarii?
Ce faci acum ma botezi?! Chiar daca sunt ateu, trebuie sa-mi dai un miel
Nup. Japonezii vorbesc repede si pronunta Daiski u se aute si el, dar cu s impreunat si ki mai încet. Ruki spune intr-un cântec Daiaski pentru ca altfel nu rimeaza.
Eu tot Daisuki citesc.
Mami îmi zice ca vorbesc prea repede si ca vorbitul meu in romana seamănă cu japoneza. Si majoritatea oamenilor îmi spun "ce?" Nu stiu de ce cred asta. Eu mă aud, si cred ca vorbesc foarte normal.
Eu când citesc cu voce tare citesc foarte repede
Când vorbesc, uneori mi se spune sa vorbesc mai rar desi nu mi se pare ca vorbesc repede... Față de alții
Pai da. La ei e problema, nu la noi.
O ora stau sa-ti citesc numele. Pune si tu ceva ce poti retine.
"DogMax". Eu citesc DogemX. Si Daiski? Nu e Daisuki? Credeam ca e cum se aude. "Fric" ce ciudat suna. Nu se citeste MinerIcs! Doamne, se citeste MainerIcs. Mainar nu Miner. Minerii sunt urati.
1. Da exact Daiski
2. Numele lui înseamnă ciudat deci logic. Dăă
3. Lasa le Miner Mainer suna groaznic.
Minerics. Nu Mainer, ci Mainar, Miner suna urat fata de MainărIcs.
Suna a nume de cocalar. Lasa Miner.
Cocalarii au bani. Pentru iubita trebuie bani. Logic.
Daca e o profitoare...iti trebuie tone daca te iubeste iti trebuie doar harul afectiunii.
Dar Ana, e libera?
Da, si este o fata extraordinara si nu ar accepta un băiat acum. + ca va pleca cu mine in Japonia. O cunosc asa de bine.
Japonia? Atunci... pisica ta, cauta iubit? Am un motan (Piti, da e Piti si e motan, nume de fata dar ce sa faci, Piți mai exact) si acum doarme. Awww, ce draguta e, mai ales la fatulica ei. Awwww. Cred ca am o poza in PC o sa-ti trimit daca o sa gasesc. Ai poze cu pisica/motana ta?
Luaţi-mă şi pe mine, vă rooog.
Vă scap eu de băieţi.
Da am. E însărcinată. O sa fie puisori...
Awwwww. Sa traiasca si sa ma chemi la nasterea puisorilor. Sa-i zici ca ti-am zis sa-i zici:
Sa-ti traiasca puii!
Ii zic ii zic. Srai sa vad daca pot pune poza cu ea de pe telefon.
P.S. Girl nu se citeste Garl, ci Girl, pur si si Love e Luoav.
Http://postimg.org/image/5ggaollc1/
Uite mă ce miti scump. Apar si eu dar nu ma vad clar. Mi se vede parul, mana si genunchii. :))
Cum vroiai sa fi? Sa nu ai par, doar cap? Sa nu ai mana, doar picioare? Sa nu ai genunchi, doar... ete na nu stiu ce sa mai zic. Cat despre pisica, OMG MOR CE TARE E! Mai ales labuta, dar nu mai tare ca a mea. O sa caut o poza cu pisica mea si daca e o sa ti-o dau. P.S. Ai diamante pe pantaloni?! Aici eu sunt bogatul!
Pișica mea frumoasa. Cat m-am chinuit sa-i fac poza.
Ce? O.o hai maa...
Ce e? Asa se intampla cand singurul anime la care te-ai uitat e Naruto.
*Nu stiu daca se pun regele Shaman si Pokemon.*
Venerabilul întreabă: