Unde-i funda? A disparut funda. Băiii, sunaţi repede la 112.
Alo? Poliţia? Veniţi repede cu pompierii, tot ce trebuie, pentru că ne-a dispărut fundiţaa!
Bai stii ceva.e la mine daca vreau ti-o dau daca nu o dau pe 3 tigari kent asa ca...
Asa @DaVà asa dude, auzi nu vrei sa facem cheta si sa vedem daca luam un kent convertibles.hai ca stiu ca vrei! si Veve bro ai nevoie grava de un mojito hai lasa ca til fac eu si asa mama crede ca azi am stat fara sa beau nimic.(pe naiba)
Stai linistita.Am vazut cand a plecat si am urmarit-o.A zburat cu caruta pana in Tokyo si cum in caruta aveau tuica eu m-am imbatat si am inceput sa urlu ca sunt spioanca asa ca m-a descoperit.Si ca sa nu o iau de panglica si sa o aduc acasa mi-a zis de ce a plecat.A fugit pentru ca e indragostita de un panglicoi(sau cum ii zice ea coi) si ca a venit pana aici fiindca s-au cunoscut pe Facebooki si vor sa isi traiasca povestea de dragoste.Da stai linistita ca a zis ca sta maxim 1 an si iti mai aduce si bonus un fundit mic.Am lasat-o sa plece si am ramas singura cu tuica in caruta.Ce clipe frumoase...
Julyly2089 întreabă: