| VerdeLila a întrebat:

Ultimul lucru pe care l-am văzut a fost ceasul care arăta ora 00:07, în timp ce ghearele ei săpau în pieptul meu, cu unghii pline de pământ, iar cu cealaltă mână imi acoperea strigătul. Am sărit din pat ca arsa, bucuroasa că a fost doar un coşmar, dar ceasul era 00:06 şi dulapul a început să scârţâie ciudat.

?

9 răspunsuri:
| MaliciousDeath a răspuns:

E buna, dar in lista aia erau altele mult mai bune.smug

| Neverwas a răspuns:

Iar ai uitat să îți scoți amantul din dulap?

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am visat că Kuchisake Onna făcea experimente pe mine în casa mea în timp ce eu eram în pat... Şi nu glumesc.
Ciudat e că era îmbrăcată cu nişte pantaloni scurţi înfloraţi şi un maieu gri şi avea părul scurt. O fi fost o propunere, bine că m-am trezit la timp laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigur este o creatură în dulap.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lilă, asculta la mine ca nu-i de glumit daca ai trait tu acele cosmaruri. nerd
Extragem din context "Am sărit din pat ca arsa, bucuroasa" nu pot spune decat doua lucruri de spre tine. Unul ar fi ca ti-ai pus plita de gatit in pat si al doilea...in fine.
Ca sfaturi, nu pot decat sa-ti zic sa tai unghiile gradinarului si sa pui baterii noi la ceas.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te uiţi prea mult la Tom şi Jerry, de-acolo se trage.

| Happyjump a răspuns:

Dulapul a început să scârțâie și presupun că se auzeau și gemete, nu e nimic ieșit din comun

| ღBelieveInHopeღ a răspuns:

Ei bine avem raspunsul:
Dulapul tau prinde viata la 00:07 si e plin de paman pentru ca nu l-ai curatat si pentru asta e suparat si te zgarie si iti pune mana la gura ca sa nu trezesti vecinii. Chiar vrei sa o trezesti pe doamna Wilson? :3