Doi soti iau cina intr-un restaurant elegant. La un moment dat apare o tanara foarte sexy care il saluta pe sot intr-un mod foarte intim.
Sotia il intreaba pe acesta:
- Cine e tipa asta obraznica?
- Amanta mea, ii raspunde sotul.
- Nu ti-e rusine? Sa stii ca imi iau lucrurile si plec la mama!
- Foarte bine, ii raspunde sotul, dar sa stii ca atunci adio shopping la Milano, ski in Alpi si croaziere pe Mediterana!
Sotii mananca in tacere iar dupa o vreme intra in local prietenul familiei, la brat cu o tanara blonda, sexy si foarte eleganta.
- Cine-i tipa cu care este amicul tau?, intreaba sotia.
- Amanta lui.
Dupa cateva minute de reflectie, sotia exclama:
- A noastra-i mai frumoasa!
Mama are trei fiice si le marita pe rand. Apoi le scrie si le intreaba cum se inteleg cu sotul in luna de miere.
Prima zice: Bergenbier. Mama nu intelege la ce se refera dar apoi vede reclama la TV: satisfactie pana la ultima picatura. Mama se linisteste, fiica e ok.
A doua fata raspunde tot codat: Kent. Mama nu intelege dar vede reclama cu "ultra long, ultra strong" si se linisteste.
A treia fata scrie: British Airlines. Mama se uita la TV sa vada reclama... si cand o vede, lesina: "7 zile din 7, de trei ori pe zi, in toate directiile
Doi pitici se duc la prostituate. Isi ia fiecare cate una se duc intr-o camera, fiind pudici sting lumina si trec la treaba. Al 2-lea pitic, fiind stresat ca toata noaptea primul pitic a strigat intr-una "1.2..3.Si! 1...2...3...Si!", ii reproseaza ca a fost galagios:
- Din cauza ta nu am putut sa fac nimic, am fost crispat, stateam langa ea in pat, era asa frumoasa si nu am fost in stare sa am nici macar o erectie
- Bine ca tu macar ai putut sa te urci in pat...
noapte buna!
Bulă face o gluma de 1 aprilie:
- Mamă, vezi că tata s-a spânzurat în garaj!
Fuge mă-sa în garaj, nimic… Apare si Bulă:
- Hă, hă, hă! Păcăleală de 1 aprilie: s-a spânzurat în pod!
-Tata , imi dai imprumut o mie de lei?
-Pina cind?
-Pina nu-ti dau eu vro’ doua…
BUN: Sotia ta nu vorbeste cu tine.
RAU: Vrea sa divorteze.
FATAL: E avocat.
Bula era taximetrist şi vede o baba care mergea încet pe trecerea de pietoni. Nervos, Bulă striga:
- Muie babă!
- Baiete, fii bun si du-mă şi pe mine acasă că îs bătrână!
- Bine, urca.
O duse Bulă acasă pe baba, şi la coborâre baba întreabă:
- Spune-mi totuşi, ce înseamnă muie?
- Păi...multă sănătate şi multă viaţă!
La care baba cobora şi zice:
- Muie taximetristule!
Bula se apropie de o colega de clasa si ii spune:
- Poti sa-mi dai fotografia ta ?
- Da' ce, nu poti sa dormi fara sa te uiti la mine? Ma iubesti asa de tare ?
- Nu. pur si simplu colectionez pokemoni!
Doi ardeleni stau de vorba:
- Auzi, mai Gheo', daca eu ma culc cu nevasta-ta, cum se zice ca suntem: veri, cumnati, cuscri?
- Mai Ioane, eu cred ca se zice ca suntem chit.
va multumesc tuturor pentru raspuns. si celor care au pus si eu un banc va mltumesc ca m.aty facut sa rad :*
Julyly2089 întreabă: