Fiindca dusmanul lui e criminalu, cel putin o persoana pe care o cunoaste.
Ba, era asa usor: A GHICIT. Zice ca "stia", deci e adevarat ca a fost o crima, fiindca a ghicit"
Deci am aflat si eu raspunsul dupa mult timp.
Domnul si doamna Smith pleaca in vacanta, doamna Smith are un accident si moare. Tipul care citeste ziarul este agentul de voiaj al domului Smith.Motivul pentru care stie ca moartea doamnei Smith este o crima si nu accident dupa cum citeste in ziar e ca domnul Smith a cumparat de la el biletele de vacanta si in timp ce domnul Smith si-a luat bilet dus-intors, a cumparat pentu sotie doar dus.
O prietena mi-a pus aceasta intrebare de logica si nu reusesc sa gasesc raspunsul la ea. Deci un om citeste intr-o dimineata un ziar si vede un articol despre o persoana care a murit intr-o accident, dupa ce termina de citit articolul lasa ziarul jos si striga,,, Aceasta nu este un accident este o crima,, Intrebarea este de unde stie omul ca a fost o crima si nu un accident? El nu este criminalul iar el si victima s-au intalnit o singura data pentru scurt timp.
Asta am zis si eu, ori, victima a fost martor, scurt timp adica inainte sa moara, si sa presupunem ca victima era pe jos, victima a fost impinsa de masina iari omul nu a mai vazut victima. Pe scurt, a fost martor, si s-au intalnit o data scurt timp, fiindca daca era pe jos si a fost lovit de masina, logic ca a fost macar un pic "impins".
Atunci cunoastea persoana, dar nu o placea, sau a fost o din aia care da interviuri, si a dat interviu o singura data, si asa a cunoscut-o, de fapt nu, ca asa s-ar fi uitat de mai multe ori, de fapt e posibil, fiindca asa se pune ca o vede, nu ca o intalneste. Daca nu, e o ghicitoare fooarte slaba, sunt raspunsuri logice multe, dar doar unul e corect, o ghicitoare buna e cea in care e doar un raspuns logic.
Nu cred ca e asa cum ai zis, prietena mea mi-a zis ca e un raspuns foarte logic si foarte simplu dar nu reusesc sa imi dau seama
Nu are cum, sunt zeci de raspunsuri foarte logice, de exemplu aia cu martor e un raspuns logic. Oricum, nu vrea sa-ti spuna?
Nu este victima si nici fantoma si nu, nu vrea sa imi spuna trebuie sa găsesc răspunsul corect
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: