| cristina_4037 a întrebat:

Un barbat locuia la bloc. La etajul 40.De dimineata cand pleca la serviciul cobora cu liftul, adica apasa pe " P " de la parter si gata. Dar in schimb cand venea de la serviciu obosit nevoie mare, urca in lift, dar apasa pe butonul pe care scria 10( adica etajul 10), si restul de 30 de etaje le urca pe scari. De ce nu apasa pe 40ci apasa pe 10 si restul le urca pe scari daca atunci cand cobora, cobora toate etajele cu liftul? Hmmm...hai sa vedem care mai de care cu parerile... poate ca unii stiu rasp...big grin.Sunt curioasa :*:*

Răspuns Câştigător
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Era fie prea scund, fie in scaunul cu rotile si nu ajungea la buton.

14 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

atitea botoane avea ascensorul! pardon ascensorul avea 13 botoane!

| planningmanager a răspuns:

Era prea obosit sa mai mearga la sala, dar urcatul scarilor este un exercitiu bun de fitness. :p

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Pai e simplu. El vroia sa slabeasca sau sa aiba un corp frumos si de aia vroia ca 30 de scari sa urce fara ajutorul liftului. Daca urca 40 era prea mult si obosea happy

| Shery a răspuns:

Era pitic. eu o stiam altfel: cand era vreme frumoasa urca numai pana la 7 (in cazul tau la 10), iar cand ploua urca pana acasa...de ce?

| cristina_4037 explică:

Il ridica apa tongue

| vrajitoarea_1628 a răspuns:

Era pitic si nu ajungea sa apese decat pana la 10tongue

| cristina_4037 explică:

Nu avea cum sa fie in scaunul cu rotile pentru ca... urca pe jos 30 de etaje...big grin... dar da era prea scund

| Shery a răspuns:

Nu... avea umbrela laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Teeeeeeee roooooog! vreau sa aflu adevarul! si sa nu vi la mine cu raspunsuri de genul :
- Face parte din guvern! fiind un buget de criza se comporta ca atare!

| sagetarius a răspuns:

Simplu ....era pitic si nu ajungea decat la butonul 10

| sorin a răspuns:

Scarile erau rulante de la 10 in sus si se relaxalaughing

| cristina_4037 explică:

Adica pentru mine tu ai panglica, dar, nu o sa ti-o dau deoarece nu este corect pentru cei care au dat raspunsul corect. Sa nu se supere. O sa il premiez pe primul care a dat raspunsul cu piticul...:*:*

| cristina_4037 explică:

Sorin... ce imaginatie poti sa ai...laughing ai o panglica, chiar daca nu este raspunsul corect laughing:*:*

| sorin a răspuns:

Am fost aproapehappy