| IzzyIzzuka a întrebat:

Un câine fuge cu viteza de 65km/h, Trece pe lângă o bancă mov din anii '60 si se uita într-o parte, după care traversează strada pe lângă o mașină, bemveu rosu, rosu, cu 2 locuri si bare laterale. Acum fi foarte atent la următoarea întrebare. Întrebare: Ce faci? laughing)))‎))

19 răspunsuri:
| RainmakerX a răspuns:

65 km/h WOW Ce caine rapid...cu viteza asta (daca e constanta si nu se opreste pe langa fiecare pom din drum) ajunge de la Bucuresti la Constanta in 3, 5 ore.Sunt gelos...

Bine fac, ma gandesc ce sa fac in continuare... poate o sa ma apuc de inca un anime...hmm.

| LePotato a răspuns:

Da' ce viteza are cainele ala O.o

Mananc, tu ce faci?

| syd2 a răspuns:

Ma doare capul nu raspund.

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Intrebarea e alta. Daca cainele nu e atent si fuge in fata bmw-ului si il calca, oare mai fuge dupa aia? Aaa, si unde dracu fuge, ca asta ma intereseaza de fapt.

| Suck a răspuns:

Acel caine calatoreste in timp.

| dragosbogdan001 a răspuns:

Misto de tine. Tu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

3475.8262902653.0 km/s

| vaporwave a răspuns:

ce caine rapid

| IzzyIzzuka explică (pentru vaporwave):

Dati-l naibi de caine laughing))))

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru IzzyIzzuka):

Am citit toata aia degeaba.multumesc! faceam bine pana sa-mi consum energia vitala citind chestii fara senssad

| IzzyIzzuka explică (pentru SergiuBoss11):

Soarta laughing

| Vlach a răspuns:

Bine,tu?

| IzzyIzzuka explică (pentru Vlach):

In sfarsit intelege cineva intrebarea laughing, bine

| Romb3r a răspuns:

L@B@,tu?

| PrettyLittlePsycho a răspuns:

Damn... daca trecea pe langa un Bugatti poate stiam raspunsul.

| KALASHER a răspuns:

Mă mir de prostia unora.Tu?

| JamesBondos a răspuns:

Ar fi bine sa mai pui mana pe DOOM 2 sau DEX, ca nu se intelege ce vrei tu acolo ...plus ce as face daca as fi caine sau om... o_0?

| IzzyIzzuka explică (pentru JamesBondos):

Serios?! daca nu te-ai deranjat macar sa citesti intrebarea pana la sfarsit de ce mai raspunzi? laughing))))

| JamesBondos a răspuns (pentru IzzyIzzuka):

Da pe bune si un caine care alearga cu 18, 05 m/s nu ti se pare aberant, mai adaug ca acea viteza este comparata aproximativ cu felinele carnivore, eu zic in contiuare sa mai citesti carti fata