anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Un mic oracol: 1)Un citat care iti place mult sau care te "reprezinta"? 2) Sunt 4 camere. Esti obligat/a sa intri in una din ele. In care ai vrea sa intri? 1)O camera cu zombie 2)O camera plina de sobolani. 3) O camera cu gaz toxic. 4)O camera cu Ray25TM.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"In razbunare si in dragoste, femeia este mai barbara decat barbatul."
4, ce poate fi mai rau de atat?

15 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

1,un citat nu lasa pe maine ce poti face azi lasa pe poimaine ca poate uiti sau trece, traieste prezentul in lenea ta
2, inca nu mam clonat, daca ar fi sa intru intr-o camera clar as intra intro camera cu zombii, fantome, stafi, chesti pananormale sau poate intro camera in care e o fata pe nume simona se stie ea

| T0T a răspuns:

1) "Speranța moare ultima"
2) O cameră cu zombie.

| LePotato a răspuns:

1). "Hello, friend. Hello, friend. That’s lame. Maybe I should give you a name. But that’s a slippery slope. You’re only in my head. We have to remember that."

"Death created time to grow the things that it would kill."

(Haha, am pus doua citate).

2). Pai prima sau a treia.In camera 4 gasim ce gasim si in camera 2, si nu-mi plac sobolanii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O camera cu ray..pt ca am niste conturi de reglat cu el...

Dar dintre primele 3 o aleg pe cea cu zombie

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1) Întotdeauna oferă ceea ce ai vrea să primești și niciodată nu aștepta ceva in schimb.

2)O cameră cu Ray, nu de alta dar mi-ai spus că mai înșelat cu el și trebuie să rezolvăm ca de la bărbat la bărbat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

sunt înconjurată de oameni, dar cât de singură mă simt.
oricare din ele, mi-e indiferent.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Esti primul si la dat l@mbi. Du-te cu Ray.

| Suck a răspuns (pentru anonim_4396):

Numa gura îi şi de tine....vai de voi fete cu gura mare.

| anonim_4396 explică (pentru Suck):

Tu ai fundu si mai mare de la atata babardit. Vai de voi astia care dati limbi, bolnavilor!

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Nu stiu care e mai nebun dintre voi 2 laughing

| Suck a răspuns (pentru anonim_4396):

Să şti ca dau limbi...ai vrea tu să ai parte de aşa ceva, virgino.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1. "I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law. We are things that labor under the illusion of having a self; an accretion of sensory, experience and feeling, programmed with total assurance that we are each somebody, when in fact everybody is nobody. Maybe the honorable thing for our species to do is deny our programming, stop reproducing, walk hand in hand into extinction, one last midnight - brothers and sisters opting out of a raw deal."

2. Oricare dintre primele trei camere.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Oricare dintre primele 3 numai ultima nu! rolling on the floor

| Roxin a răspuns:

1) ''Nu urasc oamenii. Nu i-am urat niciodata. Urasc doar incapacitatea lor de a fi oameni'' - Citat propriu.
2) Cea cu zombie. Sper ca ei stiu sa scrie corect gramatical, cel putin.

| Daniellllll1 a răspuns:

Citat
"Speranta este un lucru important, poate unul dintre cele mai bune si lucrurile bune nu mor niciodata"-Shawshank Redemption
Si al doilea citat, care mi-a ramas tiparit in minte, dar nu mai stiu din ce film e
"Exista un singur lucru mai rau decat singuratatea.Sa fii langa niste oameni, care te fac sa te simti singur"
2)Camera cu zombii